nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c
po reboocie dokladny sandiscka nic nie znalazl
wlaze a w mozilli nie mam polowy zakladek i ustawienia "estetycznie" sie walnely
poczta i newsy chyba sa wszystkie
to pewnie nie wina mozilli a mojego sprzetu ale chcialem sie "pochwalic" na forum
qwa szkoda ze nie mialem kopi profilu tyle fanych rzeczy przepadlo
BSOD stracilem pol profilu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: BSOD stracilem pol profilu
Przeglądarka: -
Bucz pisze:nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c
wlaze a w mozilli nie mam polowy zakladek i ustawienia "estetycznie" sie walnely
to pewnie nie wina mozilli a mojego sprzetu ale chcialem sie "pochwalic" na forum
Chciałeś chyba powiedzieć "Blue Screen Of Death"???
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Re: BSOD stracilem pol profilu
Przeglądarka: -
Bucz pisze:nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c
Prawdopodobnie stanal Ci dysk... niestety sie zdarza. Jak zdarzy sie jeszcze raz to proponuje sie go pozbyc (Twoj Komputer -> Smietnik). Jesli jest na gwarancji to oddawj... a najlepiej jak Ci stanie to dzwonisz do serwisu niech przyjezdrzaja sami zobaczyc, ze stanal... wiem bo sam mialem kiedys podobne problemy w firmie i za cholere nie chcieli uwierzyc.... i trzeba bylo czekac dwa dni na kolejny pad...
- mm_
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite