MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

BSOD stracilem pol profilu

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

BSOD stracilem pol profilu

Postautor: Bucz » 04 grudnia 2002, 14:00

Przeglądarka: -

nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c
po reboocie dokladny sandiscka nic nie znalazl
wlaze a w mozilli nie mam polowy zakladek i ustawienia "estetycznie" sie walnely
poczta i newsy chyba sa wszystkie

to pewnie nie wina mozilli a mojego sprzetu ale chcialem sie "pochwalic" na forum

qwa szkoda ze nie mialem kopi profilu tyle fanych rzeczy przepadlo
Bucz

Re: BSOD stracilem pol profilu

Postautor: Olhado/256 » 04 grudnia 2002, 18:53

Bucz pisze:nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c
wlaze a w mozilli nie mam polowy zakladek i ustawienia "estetycznie" sie walnely

to pewnie nie wina mozilli a mojego sprzetu ale chcialem sie "pochwalic" na forum

Chciałeś chyba powiedzieć "Blue Screen Of Death"??? :P A tak na poważnie - nie masz się co dziwić, mogło ci się sypnąć cokolwiek, co było otwarte w danej chwili. Z Wingrozą to już tak jest.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Re: BSOD stracilem pol profilu

Postautor: mm_ » 04 grudnia 2002, 19:02

Bucz pisze:nawet nie wiem co sie stalo pisze maila i nagle "blue screen of dead" > blad zapisu na dysku c

Prawdopodobnie stanal Ci dysk... niestety sie zdarza. Jak zdarzy sie jeszcze raz to proponuje sie go pozbyc (Twoj Komputer -> Smietnik). Jesli jest na gwarancji to oddawj... a najlepiej jak Ci stanie to dzwonisz do serwisu niech przyjezdrzaja sami zobaczyc, ze stanal... wiem bo sam mialem kiedys podobne problemy w firmie i za cholere nie chcieli uwierzyc.... i trzeba bylo czekac dwa dni na kolejny pad...
mm_

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite