MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

phoenix - bubel?

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

phoenix - bubel?

Postautor: PAQL » 10 grudnia 2002, 21:24

Przeglądarka: -

wlasnie zamontowalem sobie phoenixa i musze powiedziec, ze przegladarka jest swietna, ale.. BARDZO czesto sie zawiesza.. :( czesto - gesto strona sie nie wgra, a juz jest zawieszona.. mimo wielokrotnych prob nie udalo mi sie na przyklad wejsc na strone www.gsmonline.pl - wczytuje sie do polowy i zawiesza przegladarke.. i tak jest z wieloma strona - to chyba nie ma roznicy..

czy jest na to rada? przeinstalowanie za bardzo nic nie dalo, a na innych przegladarkach nic takiego nie ma miejsca (ale inne sa brzydkie, a dokladniej wyswietlane czcionki, mimo wielokrotnych prob ich zmiany)..

z gory dziekuje za ew. odp.
PAQL

Postautor: marcoos » 10 grudnia 2002, 22:48

Przeglądarka: -

WORKSFORME. :P

Phoenix 0.5/Linux (oryginalny z mozilla.org, nie z mozillapl.org) wyświetla mi gsmonline.pl w porządku.

Strona zaczyna się od trzech ogromnych fleischowatych reklam pewnego badziewnego operatora sieci telefonii komórkowej. Wystarczy przewinąć o jeden ekran w dół i jest normalna zawartość strony.

Może masz stary plugin Macromedia Fleisch i to on wiesza Phoeniksa?

BTW. stronę przetestowałem też w starym (no bo już sprzed całych sześciu dni :) nightly-buildzie Mozilli 1.3a/Linux - i tu także nie widzę problemów.
marcoos
Moderator

Z nami od: 12 października 2002, 10:25

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite