sciaganie poczty z wielu adresow na jedno konto w mozilli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
sciaganie poczty z wielu adresow na jedno konto w mozilli
Przeglądarka: -
Chcialbym wiedziec czy istnieje mozliwosc zeby na jedno utworzone konto w kliencie poczty w mozilli mozna bylo sciagac maile z wiecej niz jednego adresu e-mailowego(mam konta np na onecie gdzie nie ma juz opcji przekierowania).Tworzenie za kazdym razem nowego konta z zestawem folderow jest malo zabawne i wprowadzi duzy balagan a moze jest jakas inna mozliwosc rozwiazania problemu?
- Gość
konto email to nie to samo co adres email... Co chcesz osiągnąć?
aby odbierać pocztę z różnych kont, dla każdego trzeba podawać serwer, nazwę użytkownika i hasło...
Jeśli chcesz aby cała przychodząca poczta lądowała w tym samym katalogu to możesz to zrobić np. filtrami - niedawno było o tym na forum...
aby odbierać pocztę z różnych kont, dla każdego trzeba podawać serwer, nazwę użytkownika i hasło...
Jeśli chcesz aby cała przychodząca poczta lądowała w tym samym katalogu to możesz to zrobić np. filtrami - niedawno było o tym na forum...
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
zalozmy ze mam konta na 3 roznych serwerach(onet,wp i interia) chcac sciagac poczte z kazdej z nich musialbym Tworzyc nowe konto pod mozilla wraz ze standartowymi folderami ja jednak chcialbym miec tylko jedno takie konto,jedna skrzynke odbiorcza etc ,filtry filtrami jednak dodatkowe konta tworzyc trzeba chyba a dopiero potem przekierowywac za pomoca wspomnianych filtrow poczte na jedno z kont stworzonych pod klientem mozilli,rozwiazanie wiec tez nieciekawe
- Gość
Przecież to jest jasne. Masz 3 adrsy pocztowe to musisz wprowadzić dane wszystkich trzech. A w Mozilli rozwiązane to jest wlaśnie za pomocą kont. W innych czytnikach inaczej (OE zwala wszystko do jednego folderu ale tez trzeba wprowadzić dane dla wszystkich adresów). Nie ma problemu (chyba) żeby w Mozilli dla każdego konta określić katalogi docelowe. Za darmo nic nie ma.
JS
JS
- ianus
- Z nami od: 03 czerwca 2002, 22:55
Re: sciaganie poczty z wielu adresow na jedno konto w mozill
Anonymous pisze:Tworzenie za kazdym razem nowego konta z zestawem folderow jest malo zabawne i wprowadzi duzy balagan
A ja wciąż się dziwię: gdzie tu bałagan? Po co komu jeden wielki śmietnik na pocztę służbową, prywatną, z adresu podanego koledze A, innego adresu podanego koledze B, maile od forum MozillaPL
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite