od czasu do czasu (okolo 30% - 40% uruchomien, win xp prof - bardzo stabilny) okna z mozilla (1rc2pl) sa niegrzeczne...
-nie jest aktywny pasek adresu, wyglada to wszystko troche jak zrzut ekranu
-okno mozna zamknac z gwiazdki, lub z menedzera
-system nie pokazuje bledow aplikacji (system widzi ja poprawnie)
-wszystkie funkcje z menu wydaja sie dzialc poprawnie
-zdazenie moze zachodzic zarowno przy pierwszym uruchomieniu m jak i wtedy gdzy juz m sobie pracuje
-gramatyka nie jest moja mocna, przepraszam. wczesniej usilowalem wklepac tego posta ale strona nie pozwalala
pasek adresu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: pasek adresu
Przeglądarka: -
jot pisze:od czasu do czasu (okolo 30% - 40% uruchomien, win xp prof - bardzo stabilny) okna z mozilla (1rc2pl) sa niegrzeczne...
-nie jest aktywny pasek adresu, wyglada to wszystko troche jak zrzut ekranu
-okno mozna zamknac z gwiazdki, lub z menedzera
-system nie pokazuje bledow aplikacji (system widzi ja poprawnie)
-wszystkie funkcje z menu wydaja sie dzialc poprawnie
-zdazenie moze zachodzic zarowno przy pierwszym uruchomieniu m jak i wtedy gdzy juz m sobie pracuje
Mam to samo tylko, ze rzadziej(10%) i na windzie 2000 z uaktualnieniami i na windzie bez uaktualnien
- kamel
jeszcz rez
tym razem (pierwszy raz) po wpisaniu z palca urla pasek adresu stal sie ''nieaktywny''.
Przy nieaktywnosci paska adresu zauwazylem jeszcze cos, niemozliwe jest wypelnianie formularzy na stronach
Przy nieaktywnosci paska adresu zauwazylem jeszcze cos, niemozliwe jest wypelnianie formularzy na stronach
- jot
tez mi sie ten blad zdarza, ale wiem juz dokladnie kiedy i jak.
Jak: Mozilla przestaje rozpoznawać klawiature (tekst można dalej wkleić ze schowka).
Kiedy: mam mozille w autostarcie (te tzw. szybkie uruchamianie) i uruchamiam ją zawsze przez podwójne kliknięcie we taskbarze. I gdy uruchomie pierwsze okienko jest wszystko dobrze, gdy uruchomie drugie (bez wyłanczania pierwszego) w ten sam sposób jest podobnie (ale gdy uruchomie tu już przez Mozilla.exe wszystko działa), gdy uruchomie trzecie okno, albo wyłącze te niedziałające i włącze kolejne to wszystko działa.
Używam Mozilli 1.0.0 PL i Win XP Pro PL.
Mam takie pytanie: czy ktoś już zgłosił ten błąd a jeżeli tak to czy jest on w najnowszych buildach usunięty?
Pozdrawiam,
Adrianer
Jak: Mozilla przestaje rozpoznawać klawiature (tekst można dalej wkleić ze schowka).
Kiedy: mam mozille w autostarcie (te tzw. szybkie uruchamianie) i uruchamiam ją zawsze przez podwójne kliknięcie we taskbarze. I gdy uruchomie pierwsze okienko jest wszystko dobrze, gdy uruchomie drugie (bez wyłanczania pierwszego) w ten sam sposób jest podobnie (ale gdy uruchomie tu już przez Mozilla.exe wszystko działa), gdy uruchomie trzecie okno, albo wyłącze te niedziałające i włącze kolejne to wszystko działa.
Używam Mozilli 1.0.0 PL i Win XP Pro PL.
Mam takie pytanie: czy ktoś już zgłosił ten błąd a jeżeli tak to czy jest on w najnowszych buildach usunięty?
Pozdrawiam,
Adrianer
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite