No, wyzaliłem się, juz mi lepiej...
Ales mnie dzisja zdenerwowała Mozilko...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ales mnie dzisja zdenerwowała Mozilko...
Przeglądarka: -
No myslałem, że sie wścieknę. Rano odpalam kompa i Mozilkę. Wgrywa sie mi strona MozillaPL.org... nic to myslę. Ale odpalam Kurira a tam "utwórz nowe konto"!. Myslę, co jest? Cały profil siedzi na swom miejscu tylko cosik jest nie tak. Co? Przypomniałem sobie, że wieczorkiem włączyłem "Szybki start" który nic nie przyśpieszył (tak swoja drogą). Odinstalowuję Mozilke (1.2.1); wywalam katalog. I instaluję 1.3a. A co sobie będę żałował... I koniec. Mozilka pokazuje splasha i nic sie dalej nie dzieje... W końcu wystartowała ale z ikonki Kuriera a nie Nawigatora... I tylko raz było wszystko OK. restart kompa i co? Wszystko od początku... (zero wiadomości itd). No to powtarzam procedurę z tym, że wycinam cały profil zachowując wiadomości w innym katalogu. Instaluje 1.3a. Szybko wszystko chodzi. Juz sie cieszyłem. Ale nie. Drugie odpalenie- lipa, splash i koniec. Myslełem, że to antyvir mi bruździ, ale nie. Wyłączyłem go całkowicie i dalej tak było... Cóż, pozostało odghostowac system z dnia 01.01.03 i zamienic pliki poczty... ehhh, coś to czasami tak sobie chodzi... A wszystko jak mi się zdaje pojawiło się po instalacji skórek dwóch- blue oraz crystal (a ten drugi tak sie mi podoba, ale nie ryzykuję...).
- JohnyK
Re: Ales mnie dzisja zdenerwowała Mozilko...
Przeglądarka: -
Ja dzis w pracy miałem podobnie - odpalam KP i chce mi tworzyć nowe konto - okazało się że cosik ucięło w połowie plik prefs.js i stąd te problemy -> na szczęście skopiowałem sobie kiedyś cały folder Mozzi, a nie tylko Mail, zamieniłem prefs.js i śmiga jak nowo narodzony 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite