MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Hasło w Mozilli

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Hasło w Mozilli

Postautor: Alex626 » 26 marca 2006, 21:56

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915

Jak uruchamiam Mozille wskakuje mi okienko "podaj hasło" takie jak podczas uruchamiania programu pocztowego.
Jak pozbyć się tego aby podczas uruchomienia Mozill nie włączało mi się hasło tylko dopiero podczas uruchomienia Kuriera poczty ??????
Alex626
 
Posty: 7
Z nami od: 30 sierpnia 2005, 20:55

Postautor: Adrianer » 01 kwietnia 2006, 12:57

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0 Mnenhy/0.7.3.0

o hasło jesteś pytany wtedy, gdy jakiś zaszyfrowany element jest używany, np. zapamiętane hasło na jakiejś stronie
Adrianer
Moderator
 
Posty: 1770
Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
Lokalizacja: Aachen/Germany

Hasło

Postautor: Alex626 » 02 kwietnia 2006, 14:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915

Wiem o tym ale gdy otwieram Mozillę a domyślnie nawet strona jest pusta to też się pyta o hasło. (jest to hasło do kuriera poczty)
2.Uruchamiam zwykłą stroną gdzie nie ma komponentu do wprowadzania hasła np.www.wp.pl lub jakąkolwiek inną o Mozilla pyta mnie o hasło do otwarcia poczty (hasło ogólne - administratora-główne) mogę je anulować ale kilkakrotnie klikać formatkę z hasłem jest męczące
Alex626
 
Posty: 7
Z nami od: 30 sierpnia 2005, 20:55

Re: Hasło

Postautor: Misiek69 » 01 listopada 2006, 20:21

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7

A ja mam problem, ustawiłem sobie jakieś dzikie hasło, do urządzenia zabezpieczającego, i go zapomniałem.
Poradziłby mi ktoś, jak wyłączyć Główne Urządzenie Zabezpieczające? pal lich zapisane hasła, wkurza mnie to okienko wyskakujące na 90%-tach for i stron z logowaniem :/
Misiek69
 

Re: Hasło

Postautor: Katoda » 02 listopada 2006, 09:16

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8.0.7) Gecko/20060910 SeaMonkey/1.0.5

Misiek69 pisze:Poradziłby mi ktoś, jak wyłączyć Główne Urządzenie Zabezpieczające? pal lich zapisane hasła, wkurza mnie to okienko wyskakujące na 90%-tach for i stron z logowaniem :/

Resetowanie głównego hasła nie pomaga ? Edycja/Preferencje/Prywatność i zabezpieczenia/Główne Hasło i przycisk "Zresetuj Hasło" ??
Roman
katoda(znaczek)poczta.onet.pl
(znaczek)=@
Katoda
 
Posty: 194
Z nami od: 12 września 2002, 13:42
Lokalizacja: zDolny Śląsk

Odp: główne Hasło w Mozilli

Postautor: marqs777 » 10 maja 2014, 11:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0

żadna k...a edycja itp tylko w firefox wchodzimy kolejno w
NARZĘDZIA/OPCJE/BEZPIECZEŃSTWO/HASŁO GŁÓWNE i odhaczamy używaj gasła głównego
Koniec . proste jak świńska kita
marqs777
 

Odp: główne Hasło w Mozilli

Postautor: dexter » 10 maja 2014, 14:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0

marqs777 pisze:żadna edycja itp tylko w firefox wchodzimy kolejno w


1. Zdecydowałeś się odświeżyć ośmioletni wątek.
2. Ten temat nie dotyczy Firefoksa, tylko Mozilla Suite
3. Osiem lat temu w Mozilla Suite opcje były umieszczone gdzie indziej i były nazwane inaczej, niż w dzisiejszym Firefoksie.
dexter
Moderator
 
Posty: 7977
Z nami od: 02 października 2004, 21:30


Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: