witam
mam pytanie, czy moze ktos wie co odpowiada za takie cus:
- najezdzam na pasek z wybanymi bookmarkami [belka] i klikam na jakis z katalogow lewym by sie wyswielil. nastepnie klikam kolkiem aby sie wyswietlila strona. tylko ze podswietlenie z rozwinietym katalogiem znika. chcialbym aby rozwiniecie czekalo na kolejnego klika albo lewoklika ktory otwiera strone i zamyka rozwienicie. byla taka opcja wmonowana w chyba mozille 1.8 b1 ze wlasnie tak dzialala. w pozniejszych wersjach juz tego nie bylo. wiec moze to jest jakas opcja mozliwa gdzies w tajemniczy spocob do wlaczenia...
dla mnie to bardzo sensowne rozwiazenie gdyz chcac otworzyc kilka stron nie musze kilka razy rozwijac i klikac...
za wszelka pomoc z gory dziekuje
'wieloklik' na pasku bez zamykania
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
'wieloklik' na pasku bez zamykania
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060516 SeaMonkey/1.0.2
- jamci
Re: 'wieloklik' na pasku bez zamykania
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0
F9 (włącz pasek boczny) i tam wybierz "Zakładki" 
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060516 SeaMonkey/1.0.2
E2rd- wszystko pieknie ale nie o to mi chodzilo
wygodniej, szybciej jest mi z paska zjechac w jednym katalogu niz grzebac sie w sidebarze
moze tak dziwacznie mam to posegregowane wszystko. nie aby mi to jakos przeszkadzalo wybitnie ale jak jest mozliwosc to czemu by nie, prawda? moze ktos bedzie wiedzial i poda jakies rozwiazanie 
- jamci
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite