Czy gdzies w opcjach mozna to ustawic - pod Linuxem znalazlem, tu nie moge
Acha korzystam ze statystki Netrix: http://licznik.netrix.miech.pl/stats.cgi
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
pbartecki pisze:To w jaki sposób traktowana jest dana przeglądarka zależy od konfiguracji konkretnego licznika. Proszę zwrócić się do administratora z prośbą o włączenie Mozilli na listę rozpoznawanych przeglądarek.
Anonymous pisze:mam jeszce jedno pytanko odnosnie identyfikacji mozilli, dlaczego w ponizszym skrypcie javy rozpoznajacym przegladarki i os mozilla wyglada nastepujaco
"Netscape (Mozilla) 5.0 (Windows; PL)"
if ( preg_match("/Gecko/",$HTTP_USER_AGENT) ) {
if ( preg_match("/Netscape6/",$HTTP_USER_AGENT) ) {
$browser = 'Netscape 6.x';
}
else {
$browser = 'Mozilla';
}
}Przeglądarka: -
KLAPEK pisze:hmmm, dzieki za info
/dopiero teraz zauwazylem ze sie nie podpisywalem na postach od samego poczatku, nadrabiam wiec zaleglosc
/
Mam w takim razie pytanie do Zespołu MozillaPl : jak wy to robicie ze w waszych statystykacj jest Mozilla z bardzo nawet dokladnym rozroznieniem na Mozille, MozillePL + Opera, Konqueror, a nawet Lynx?
Pytam poniewaz admin /znakomitych skadinad i darmowych/ statystyk Netrix wyrazil zainteresowanie moja prosba o wlaczenie Mozilli, tylko prosil o przeslanie mu linii identyfikacji wysylanej przez Mozille. I tu jest problem bo ona uparcie wysyla NN5.0.
hADeSik pisze:Dziwne, że nie można rozpoznać języka i nazwy...
hADeSik pisze:No choćby w tym, że u mnie nie pojawia się polski (pl)... Patrz wyżej...
A nazwie też mogłoby się pojawić Mozilla - nawet Opera ma taką opcję.
Pozdrawiam
hADeSik pisze:No choćby w tym, że u mnie nie pojawia się polski (pl)... Patrz wyżej...
A nazwie też mogłoby się pojawić Mozilla - nawet Opera ma taką opcję.
Pozdrawiam
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], dexter, Google [Bot]