Filtr Niechcianej Poczty w SeaMonkey
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Filtr Niechcianej Poczty w SeaMonkey
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.8.0.4) Gecko/20060516 SeaMonkey/1.0.2
Witam i mam problem. Jestem zapalonym zwolennikiem Mozilli. Wcześniej posiadałem wersję 1.7.12 oczywiście z Kurierem Poczty i wszystko z filtrem niechcianej poczty po odpowiedniej konfiguracji było OK, tzn. filtrował tak jak trzeba i co trzeba. Przesiadłem się teraz na SeaMonkey 1.0.2 i jest coś nie tak. Otóż filtr nie działa wogóle. Na każdym koncie mam filtr włączony i po tak długim czasie powinien sie juz nauczyć czego nie chcę a co chcę otrzymywać. Konfiguracja jest według mnie dobra bo taka sama jak w pakiecie Mozilli 1.7.12. Przed instalacją SeaMonkey odinstalowałem całkowicie Mozillę ale to chyba nie ma znaczenia. Może ktoś ma jakiś pomysł ..heeeelp
- fiets
- Z nami od: 28 lipca 2006, 23:40
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686; pl-PL; rv:1.8.0.5) Gecko/20060720 SeaMonkey/1.0.3
To dziwne, ja po przesiadce z MS na SM nie odczułem żadnej zmiany.
Filtr działa tak samo dobrze i uczy się czego chcę, a czego nie.
Filtr działa tak samo dobrze i uczy się czego chcę, a czego nie.
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.8.0.5) Gecko/20060721 SeaMonkey/1.0.3
[ort]Jush dziabie[/ort] wszystko jak trzeba. Na początku zaznaczałem tylko te, które uważałem za spam a zapomniałem, że trzeba zaznaczać też [ort]porządane[/ort]. Przecież program musi wiedzieć co i jak na przyszłość

- fiets
- Z nami od: 28 lipca 2006, 23:40
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite