Mozilla na stronie startowej :(
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla na stronie startowej :(
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.12) Gecko/20050915
Właśnie mam taki problem. Gdy założyli mi internet jako strone startową miałem ustawiony onet. Kiedys zresetowałem komputer poniewaz cos sie zacięło i od tego czasu juz mam na stronie startowej mozille. W zaden sposób nieda sie tego zmienic. Prosze o wszystkie sposoby jakie znacie by onet był moją stroną startową a nie mozilla.Ja próbowałem juz kilka sposobów ale nie działają
prosze o pomoc
- Rafał05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1b1) Gecko/20060710 Firefox/2.0b1
1. przenoszę ze standardów.
2. naciśnij przy otwartej przeglądarce klawisz f1 - tam masz pomoc gdzie tak banalne problemy są rozwiązywane.
1+2+wyszukiwarka na forum+faq = zamykamy!
2. naciśnij przy otwartej przeglądarce klawisz f1 - tam masz pomoc gdzie tak banalne problemy są rozwiązywane.
1+2+wyszukiwarka na forum+faq = zamykamy!
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060130 SeaMonkey/1.0
Otwieram, bo intrygująca jest wzmianka o restartowaniu komputera... Może coś się stało z plikami profilu i dlatego nie da się opisaną pod F1 drogą zmienić strony startowej?
OP: Nie pisz "proszę o wszystkie sposoby jakie znacie", tylko opisz jakichś użyłeś
OP: Nie pisz "proszę o wszystkie sposoby jakie znacie", tylko opisz jakichś użyłeś
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite