Załączniki PDF
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Załączniki PDF
Przeglądarka: -
Mam problem przy przesyłaniu załączników. Chodzi o pliki Acrobata PDF. Po wysłaniu listu z takim załącznikiem odbiorca dostaje informacje o ... braku rzetonu, i nie ma możliwości otwarcia pliku. Przy innych plikach to niewystępuje. Pakowanie każdorazowo plików PDF jest dość uciążliwe. Otrzymane listy z plikami PDF otwiera bez problemu. Gdzie leży wina i jak rozwiązać ten problem? (Sys. Win2000)[/list]
- JaPiotr
PDF (Acrobat) załącznik - problem nie rozwiązany
Przeglądarka: -
Po zainstalowaniu Mozilli 1.0 problem ten jest w dalszym ciągu. Ciekawe czy występuje on tylko na moim kompi czy inni też go mają?
Teraz zmienił sie komunikat w Acrobacie
"There was an error opening this document. The root object is missing or invalid" Co jest bzdurą bo wszystkie pliki pdf otwierają się bezproblemowo.
I nie jest to problem konfiguracji mojego kompa bo adresat wiadomości również nie może otworzyć załącznika pdf. Wygląda na to że (moja) Mozilla robi coś dziwnego z tym typem załączników. Jeśli plik spakuję i prześle to problem nie występuje, ale każdorazowe pakowanie załączników pdf jest strasznie upierdliwe. Czy może mnie ktoś oświecić i wyjaśnić co sie dziej (i jak usunąć ten problem)???

Teraz zmienił sie komunikat w Acrobacie
"There was an error opening this document. The root object is missing or invalid" Co jest bzdurą bo wszystkie pliki pdf otwierają się bezproblemowo.
I nie jest to problem konfiguracji mojego kompa bo adresat wiadomości również nie może otworzyć załącznika pdf. Wygląda na to że (moja) Mozilla robi coś dziwnego z tym typem załączników. Jeśli plik spakuję i prześle to problem nie występuje, ale każdorazowe pakowanie załączników pdf jest strasznie upierdliwe. Czy może mnie ktoś oświecić i wyjaśnić co sie dziej (i jak usunąć ten problem)???
- JaPiotr
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite