Witajcie!
Wlasnie odpalilem to malenstwo i juz zauwazylem pewne nieprawidlowosci:
1) "Zamykam" paski: plik/edycja/widok... oraz pasek z odnosnikami i wciskam F11 (full screen). Po ponownym nacisnieciu F11 paski pojawiaja sie w calej okazalosci a do tego pozostaja ich "zamkniete" "szczatki". Tak jakby Mozilla nie odswiezala interfejsu.
2) To wystepuje takze pod IE. Mam 2 skrzynki na Interii i chcialbym przegladac obydwie rownoczesnie ale nie moge. Czy zalezy to od konstrukji przegladarki, czy to wina Interii ?
3) Gdy piszę ten tekst to kursor drzy jak w agonii oraz nie chce wstawiac "usmieszkow" w miejscu, w ktorym stoi kursor, tylko linijke (albo kilka) dalej.
Dodam, iz jest to wersja 1.0 PL RC3
Pozdrawiam
Janusz
Czy to bugi ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Czy to bugi ?
Przeglądarka: -
JanuszM pisze:2) To wystepuje takze pod IE. Mam 2 skrzynki na Interii i chcialbym przegladac obydwie rownoczesnie ale nie moge. Czy zalezy to od konstrukji przegladarki, czy to wina Interii ?
To napewno nie jest bug Mozilli. Tak się dzieje z powodu protokołu. Jak słusznie zauważyłeś tak samo jest IE a ja dodam, że i w innych przeglądarkach.
A co do pyt. 1 i 3 podaj więcej szczegułów i napisz jaki masz sprzęt, system operacyjny itp.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
ponownie ja...
Witam
Co do 1) to jest jotpeg pod adresem:
http://janusz-jm.w.interia.pl/mozilla.jpg
Zaznaczylem na czerwono. Nie dosc, ze samoczynnie rozwinela paski to jeszcze nie odswiezyla interfejsu.
Jak pisze te slowa to kursor drzy straszliwie, u was tez?
Pozdrawiam
Janusz
Co do 1) to jest jotpeg pod adresem:
http://janusz-jm.w.interia.pl/mozilla.jpg
Zaznaczylem na czerwono. Nie dosc, ze samoczynnie rozwinela paski to jeszcze nie odswiezyla interfejsu.
Jak pisze te slowa to kursor drzy straszliwie, u was tez?
Pozdrawiam
Janusz
- JanuszM
- Z nami od: 06 czerwca 2002, 17:51
Re: ponownie ja...
JanuszM pisze:Zaznaczylem na czerwono. Nie dosc, ze samoczynnie rozwinela paski to jeszcze nie odswiezyla interfejsu.
To chyba faktycznie błąd mozilli bo mam coś podobnego - ale rozwia sie tylko jeden pasek. Jak dla mnie to tragedii nie ma bo żadko używam Fullscreena. Ale pewnie na 800x600 czesiej się chowa paski i uzywa F11.
JanuszM pisze:Jak pisze te slowa to kursor drzy straszliwie, u was tez?
No troszek drży - ale mnie to nie drażni. Nich sobie drży.
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite