skiny
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: skiny
Przeglądarka: -
Oczywiście. Każdy plik XPI (w postaci plików *.xpi rozprowadzane są wszystkie dodatkowe komponenty Mozilli) można zainstalować zarówno z sieci jak i lokalnie. Jeżeli dodatkowy schemat (skóra) została pobrana już na dysk, należy otworzyć ją w Mozilli (Plik > Otwórz plik).
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
pbartecki pisze:Oczywiście. Każdy plik XPI (w postaci plików *.xpi rozprowadzane są wszystkie dodatkowe komponenty Mozilli) można zainstalować zarówno z sieci jak i lokalnie.
Właśnie natknąłem się na ten problem. Zarówno skiny z [url]mozilla.deskmod.com[/url], jak i z mozdev.org instalują się jako .jar, a nie .xpi. Do tego jest tylko wprost na stronie jakiś skrypt instalacyjny. O co chodzi? Jak można więc pobrać takie skiny i instalować później lokalnie?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Proszę spróbować wywołać instalację takim samym skryptem.. Nie próbowałem tego sam ;(..
np:
np:
- Kod: Zaznacz cały
<a HREF="javascript:InstallTrigger.installChrome(InstallTrigger.SKIN,
'path_to_*.jar', '')">Zainstaluj</a>
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
E2rd pisze:Właśnie natknąłem się na ten problem. Zarówno skiny z [url]mozilla.deskmod.com[/url], jak i z mozdev.org instalują się jako .jar, a nie .xpi. Do tego jest tylko wprost na stronie jakiś skrypt instalacyjny. O co chodzi? Jak można więc pobrać takie skiny i instalować później lokalnie?
http://www.mozillapl.org/modules.php?op ... t_id=0#100
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite