Witam
Zdarzało mi się tracić ustawienia kont poczty po resecie komputera, kiedy było włączone Seamonkey, ale wczoraj stało się coś innego i bardzo dziwnego. Niespodziewany reset zdarzył się przy wyłączonym SeaMonkey i po jakimś czasie zauważyłem, że znikła mi część maili poczty otrzymanej na jednym z kont. Po prostu straciłem wszystkie otrzymane maile od końca sierpnia do wczoraj. Ma ktoś pomysł co się mogło stać i jak je odzyskać ?
pozdr
greg
Straciłem część poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Straciłem część poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.8.1.11) Gecko/20071128 SeaMonkey/1.1.7
- greg_78
Re: Straciłem część poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
Bardzo to dziwne.
Zacznij od sprawdzenia, czy nie włączyłeś sobie jakiegoś widoku (w pasku nad listą wiadomości).
Potem możesz sprawdzić w pliku z mailami na dysku, czy te brakujące jeszcze tam są. Jeśli są, to może wystarczy "przebuduj indeks", a może trzeba będzie odkasować...
Zacznij od sprawdzenia, czy nie włączyłeś sobie jakiegoś widoku (w pasku nad listą wiadomości).
Potem możesz sprawdzić w pliku z mailami na dysku, czy te brakujące jeszcze tam są. Jeśli są, to może wystarczy "przebuduj indeks", a może trzeba będzie odkasować...
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite