MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

pytanko...

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

pytanko...

Postautor: n3on » 12 czerwca 2002, 17:34

Przeglądarka: -

Witam

Po pierwsze - czy tylko mi czesc tekstow nie miesci sie w oknach ustawien?
po drugie - czemu gdy otwieram strone w mozilli wywala mi "polaczenie odrzucone" gdy w tym samym czasie ta strona chodzi bez zastrzezen na IE?

to narazie wszystkie "niespodzianki" jakie zauwazylem i mam nadzieje ze nie znajde wiecej bo mozilla mi sie podoba :)

pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
n3on
n3on

Re: pytanko...

Postautor: pbartecki » 12 czerwca 2002, 20:20

W niektórych oknach rzeczywiście nie mieszczą sie teksty. Proszę o zgłaszanie takich miejsc w Mantisie (system obsługi błędów).

Czy odrzucane jest połączenie do wszystkich stron? Czy tylko do niektórych ? Proszę również o przykłady.
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

re: re: pytanko

Postautor: n3on » 12 czerwca 2002, 22:48

hym...
pewnie jest to zwiazane z tym, ze w mojej sieci w godzinach popoludniowych sa zamykane porty wiekszosci uslug - pozostaje tylko majl i www. no i teraz pytanie - z ktorych portow kozysta mozilla? no bo jesli z tych samych to nie powinno byc problemu, a widze ze teraz gdy wszystkie porty sa otwarte to dzialaja stronki a wczesniej kazda - doslownie - wywalala blad...

pozdrawiam
n3on
n3on

Postautor: wariat » 17 czerwca 2002, 21:25

Troche zmyslam, ale przychodzi mi do glowy ze byc moze masz w firmie jakies proxy ustawione np. i w IE skonfugurowane a w MOzilli nie ... jak mowie zmyslam, ale moze warto sprawdzic ...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite