MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

zakładki "na wierzchu"

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

zakładki "na wierzchu"

Postautor: tomecki » 21 czerwca 2009, 11:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl-PL; rv:1.8.1.21) Gecko/20090403 SeaMonkey/1.1.16

Witam,
kiedys opisywalem problemy z zapisywaniem zalacznikow i olalem to, ale w koncu doczytalem moj watek, zrobilem backup, odinstalowalem, zainstalowalem od nowa i poki co zapisywanie zalacznikow dziala ;)

No, ale nie o tym...

Teraz problem z zakladkami... czesto uzywane mialem "na wierzchu" w ramce ze screena ponizej ;)

Nie pamietam jak je tam wrzucilem, ale wydaje mi sie, ze je poprostu przeciagnalem z listy zakladek, ewentualnie z menedzera zakladek.

Teraz przeciaganie nie pomaga... ma ktos pomysl jak tam wrzucic ulubione linki?

Obrazek
tomecki
 
Posty: 37
Z nami od: 08 grudnia 2004, 01:08
Lokalizacja: Władek

Postautor: KLAPEK » 21 czerwca 2009, 21:56

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.21) Gecko/20090402 SeaMonkey/1.1.16

Można wrzucić tam zakładki na kilka sposobów:
1. przeciągnąć z paska adresu
2. w Menadżerze Zakładek metodą kopiuj/wklej wrzucić do folderu o nazwie Folder zakładek osobistych

Jeśli przeciąganie nie działa może to sygnalizować jakiś błąd w Twoim profilu.
Spróbuj na nowym, czystym profilu, jak zadziała - zrób standardową diagnostykę.
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator
 
Posty: 2163
Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Lokalizacja: ~/seamonkey

Postautor: tomecki » 04 lipca 2009, 19:34

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl-PL; rv:1.8.1.21) Gecko/20090403 SeaMonkey/1.1.16

KLAPEK pisze:Można wrzucić tam zakładki na kilka sposobów:
1. przeciągnąć z paska adresu
2. w Menadżerze Zakładek metodą kopiuj/wklej wrzucić do folderu o nazwie Folder zakładek osobistych

Jeśli przeciąganie nie działa może to sygnalizować jakiś błąd w Twoim profilu.
Spróbuj na nowym, czystym profilu, jak zadziała - zrób standardową diagnostykę.


oki, na nowym profilu dziala....

jaka standardowa diagnostyka? :roll:
tomecki
 
Posty: 37
Z nami od: 08 grudnia 2004, 01:08
Lokalizacja: Władek

Postautor: KLAPEK » 04 lipca 2009, 22:11

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Slackware GNU/Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.22) Gecko/20090606 SeaMonkey/1.1.17

Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator
 
Posty: 2163
Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Lokalizacja: ~/seamonkey


Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: