Kto wie co musze zainstalowac aby dzialala mi strona https://ssl.bsk.com.pl/
Mam juz zainstalowana jave i flasha.
Z gory dziekuje.
Nie umie uruchomic strony w Mozilli !!!
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Nie umie uruchomic strony w Mozilli !!!
Przeglądarka: -
Przemko pisze:Kto wie co musze zainstalowac aby dzialala mi strona https://ssl.bsk.com.pl/
Mam juz zainstalowana jave i flasha.
Z gory dziekuje.
Radze zadzwonić na Help Line (32) 357-00-10 i poinformować że masz w dupie taki bank.
Ja się już dawno zraziłem do Śląskiego - poraziła mni niekompetencja obsługi w ich placówce, ale to temat na inne forum.
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
BSK
W BSK uwazają, że nie oni są dla klientów, tylko klienci dla nich. W Help Line poinformowali mnie, że powinienem zmienić sobie przeglądarkę. Ta strona nie chodzi ani w Operze, Netscapie, ani nawet w najnowszym Misiu, a oni mają to wszystko w dupie. Na dodatek pracujący tam ludzie są niekompetentni i butni. Radzę zmienić bank na mBank na przykład. Świetna obsługa, trzykrotnie wyższe odsetki, a stronę transakcyjną można uruchomić w dowolnej przeglądarce.
Pozdrawiam
JM
Pozdrawiam
JM
- Jacek Marć
BSK
Z tego co zauważyłem IE pobiera do obługi tego typu stron swoją wersję javy. Natomiast po zainstalowaniu wersji 1.4 z opcją obsługi IE dostęp do strony logowania w BSK staje się niemożliwy podobnie jak w Mozilli.
Stąd wniosek, że java instalowana w IE różni się funkcjonalnie od tej pobieranej z Suna.
O tej sprawie ludzie w BSK dobrze wiedzą od dawna, ale nie zamierzają z tym nic zrobić, bo po co. Dla nich IE jest jedynie słuszną przeglądarką.
Podczas rozmowy z Help Line wyczułem irytację, że zawracam im głowę takimi sprawami. IE wersja 5.5 co najwyżej, bo na 6.0 już są kłopoty i trzeba używać sposobu.
Co do mbanku, również i ja mam bardzo dobre doświadczenia. Zarówno jeśli chodzi o strony transakcyjne, jak i o obsługę w Help Line
Pozdrawiam
Stąd wniosek, że java instalowana w IE różni się funkcjonalnie od tej pobieranej z Suna.
O tej sprawie ludzie w BSK dobrze wiedzą od dawna, ale nie zamierzają z tym nic zrobić, bo po co. Dla nich IE jest jedynie słuszną przeglądarką.
Podczas rozmowy z Help Line wyczułem irytację, że zawracam im głowę takimi sprawami. IE wersja 5.5 co najwyżej, bo na 6.0 już są kłopoty i trzeba używać sposobu.
Co do mbanku, również i ja mam bardzo dobre doświadczenia. Zarówno jeśli chodzi o strony transakcyjne, jak i o obsługę w Help Line
Pozdrawiam
- Gargamel
mBank+Mozilla
Ja ze swej strony takze polecam mBank i takze mam dobre doswiadczenia; wszystko dziala bez zarzutu 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Re: BSK
Gargamel pisze:Stąd wniosek, że java instalowana w IE różni się funkcjonalnie od tej pobieranej z Suna.
He, he - ta różnica jest - delikatnie mówiąc - zasadnicza. Wyjaśniłem ją tutaj, przy okazji dyskusji na temat tego, czemu BPH Sez@m nie działa z aktualną wersją Javy. Nota bene jakis czas temu obydwa banki (BPH i BSK) używały systemu bankowości intenetowej zrobionego przez krakowską firme DRQ. Nie wiem, czy jest tak nadal, ale to tłumaczyłoby, dlaczego w obydwu bankach występuja dokładnie te same problemy.
==
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite