Mam Mandrake 8.2. Mozilla 0.98 dostarczona wraz z ta dystrubucja dzialala ok. Usunalem ja
i zainstalowalem Mozilla 1.0 oraz Flash i jave . Czasami mi sie zawiesza ,przestaje reagowac po czym po jakiejs chwli dziala jakby nic sie nie stalo . Tak samo jest jesr z innymi przegladarkami
Galeonem 1.25 i Opera 6.02 ,ktore tez zainstalowane maja Jave i Flash. Przy tym jak mi sie one
zawieszaja nie wyskakuje zaden blad . Prosze o pmoc
czeste zawieszanie sie przegladarki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
- Gość
Przeglądarka: -
no wiec wlasnie... musisz zainstalowac tego demona dzwieku. "zbiera" on sygnaly pochodzace od roznych programow wydajacych dzwieki i przekazuje jako jeden strumien. zapobiega wiec blokowaniu dostepu do dsp przez jeden program i umozliwia prace wielu aplikacjom.
ewentualnie mozesz zmienic karte dzwiekowa np. na SBLive. jest do niej dobry support, wielostrumieniosc zapewniona w "czystym" OSS, nie trzeba nic doinstalowywac, wiele aplikacji moze byc wlaczonych jednoczesnie.
ewentualnie mozesz zmienic karte dzwiekowa np. na SBLive. jest do niej dobry support, wielostrumieniosc zapewniona w "czystym" OSS, nie trzeba nic doinstalowywac, wiele aplikacji moze byc wlaczonych jednoczesnie.
- adam88
- Z nami od: 07 czerwca 2002, 19:26
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite