Mnie się tak zdarzyło. kurier napisał, że przyszła 1 wiadomość, a jak odebrał to żadnej wiadomości nigdzie już nie było.
znikająca poczta przychodząca
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
znikająca poczta przychodząca
Przeglądarka: -
czy zdarzyło się komuś, że zniknęła mu poczta ze skrzynki podczas pobierania wiadomości?
Mnie się tak zdarzyło. kurier napisał, że przyszła 1 wiadomość, a jak odebrał to żadnej wiadomości nigdzie już nie było.
- thywolf
Re: znikająca poczta przychodząca
Może jest gdzieś pomiędzy innymi wiadomościami i jej nie widać? Np ma starszą datę.
Wybierz Widok > Wiadomości > Nieprzeczytane - mogła się też ta wiadomości nie pobrać do końca.
Wybierz Widok > Wiadomości > Nieprzeczytane - mogła się też ta wiadomości nie pobrać do końca.
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Re: znikająca poczta przychodząca
pbartecki pisze:Wybierz Widok > Wiadomości > Nieprzeczytane
Lub Widok -> Sortuj według -> Kolejności otrzymania - powinna się znaleźć na samym dole (żeby była na górze trzeba jeszcze raz Widok -> Sortuj wg -> Malejąco).
A z innej beczki: Masz ustawione jakieś filtry na pocztę? Może ci tą wiadomość gdzieś wyfiltrowało?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Owszem, miałem takie excesy za Mozilli RC1 i troszke wcześniejszych. Wiązało się to zazwyczaj z (jak wyżej) niedokończonym ściąganiem. I tutaj zaznaczam : Brakuje mi w Kurierze Poczty paska pokazującego stopień pobrania wiadomości.
Zdaża mi się pobierać maile wiekości kilkudziesięciu mega i trudno czasem powiedzieć ile zostało do końca.
Takie coś związane było z ręcznym migrowaniem profili z innych wersji (np.z Netscapa6 czy 0.9.9), po czym moje zwierzątko trochę wariowało. ALE uwaga :
Po jakimś czasie (kilka dni) wiadomości z poczty przychodzącej nagle się pojawiały. Zaznaczam, że nie jest to wina serwera, czy czegoś po drodze, bo wiem co przez niego przepływa. Po drugie i (chyba najważniejsze) W skończonej Mozilli 1.0 takie błędy nie pojawiają mi się już wcale.
Tak więc experymentowałeś na plikach od poczty?
I jaką masz wersje?
Takie coś związane było z ręcznym migrowaniem profili z innych wersji (np.z Netscapa6 czy 0.9.9), po czym moje zwierzątko trochę wariowało. ALE uwaga :
Tak więc experymentowałeś na plikach od poczty?
I jaką masz wersje?
- Voltaire
Reinstalacja
thywolf pisze:a wogole czy da sie odinstalowac mozille i zainstalowac na czysto bez utraty ustawien i poczty?
Odinstalowanie Mozilli nie usuwa ustawień i poczty. Reinstaluj bez wahania.
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite