MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nowy Sidebar

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Nowy Sidebar

Postautor: LarryN » 08 kwietnia 2002, 11:36

Przeglądarka: -

Witam
Wasz czujny szpieg sieciowy donosi, że znalazł nową stronę, która zrozumiała potegę SideBara

Lisek » 0:18
Sidebar to pasek w przegląradkach Netscape6 i Mozilla. Obecnie w menu doszedł dział "sidebar". Po jego kliknięciu w waszych przeglądarkach (tak jak wspomniałem tylko Netscape6 i Mozilla) otworzy się okno "Tweak.pl - Sidebar" gdzie będziecie mogli zobaczyć czy pojawiło się coś więcej na Tweak'u od Waszej ostatniej wizyty nie ładując przy tym całego, dosyć ciężkiego serwisu. W tej chwili jest on w wersji testowej i powoli będzie rozbudowywany. Mam nadzieje że nasz nowy pomysł przypadnie do gustu posiadaczom

Jeszcze nie zauważyłem jej w naszym Saj... (jakkolwiek to się nazywa)
proponowyny dział to
komputer>sprzęt

Jeżeli się nie mylę Lisek to pewnie ten sam Lisek, który pisuje na Forum?

LarryN
LarryN

Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13

Re: Nowy Sidebar

Postautor: Lisek » 08 kwietnia 2002, 15:59

LarryN pisze:Witam
Wasz czujny szpieg sieciowy donosi, że znalazł nową stronę, która zrozumiała potegę SideBara
proponowyny dział to
komputer>sprzęt

Kurcze, chwila moment i już wszyscy wiedzą :) A Lisek to ten sam Lisek :) Kilka dni temu przesiadłem się z Opery na Mozille i na razie nie żałuję swojego wyboru :)
Lisek

Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19

Postautor: Setlerin » 08 kwietnia 2002, 17:03

Lisek pisze:
LarryN pisze:Witam
proponowyny dział to
komputer>sprzęt

Kurcze, chwila moment i już wszyscy wiedzą :) A Lisek to ten sam Lisek :) Kilka dni temu przesiadłem się z Opery na Mozille i na razie nie żałuję swojego wyboru :)

A ja sie przesiadlem z IE 6 na Mozille, i tez nie zaluje. Jedyny blad jaki na razie znalazlem to bledna interpretacja koloru linii w html ;) Ale co to za problem...
Setlerin

Z nami od: 08 kwietnia 2002, 00:10

Postautor: GmbH » 08 kwietnia 2002, 22:32

LarryN pisze:Wasz czujny szpieg sieciowy donosi, że znalazł nową stronę, która zrozumiała potegę SideBara

Oki, zaraz dodam do listy Sidebarów ;) Dzięki :)
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: GmbH » 08 kwietnia 2002, 22:49

Setlerin pisze:A ja sie przesiadlem z IE 6 na Mozille, i tez nie zaluje. Jedyny blad jaki na razie znalazlem to bledna interpretacja koloru linii w html ;) Ale co to za problem...

Gratuluję udanego wyboru :) Btw. A co się dzieje z tymi kolorami, można dokładniej? Jeśli możesz to podaj przykład a zobaczę co się da zrobić :)
GmbH

Postautor: GmbH » 08 kwietnia 2002, 22:50

Lisek pisze:Kurcze, chwila moment i już wszyscy wiedzą :) A Lisek to ten sam Lisek :) Kilka dni temu przesiadłem się z Opery na Mozille i na razie nie żałuję swojego wyboru :)

Oby tak dalej :) Mam nadzieję, że coraz więcej osób będzie korzystać z tej wspaniałej przeglądarki... Mmmmm... Nie mogę się doczekać na wersję 1.0 :)
GmbH

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite