Znikające konta
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Znikające konta
Przeglądarka: -
Mam mały problem z kurierem poczty. Mianowicie co jakiś czas znikają mi zdefiniowane konta pocztowe, tzn nie fizycznie z dysku z katalogu z ustawieniami, ale z kuriera. Nie zauważyłem związku z innymi poprzedzającymi to zjawisko czynnościami. Wchodzę do kuriera a on wyświetla okienko z procedurą tworzenia nowego konta. Aby powrócić do stanu poprzedniego muszę nagrać jakiś inny katalog z ustawieniami (...\dane aplikacji\mozilla\...) i modlić się aby przy starcie odczytał z niego ustawienia, a następnie przegrać jeszcze raz stary i znów się pomodlić. Zważywszy iż tracę na to za każdym razem po 20 minut jet to troszkę irytujące. Mam Win98 (4.10.2222a) i geoshella 4.9.0 zamiast explorera (ale przy exploderze jest to samo)
- grimfang
- Z nami od: 09 czerwca 2002, 20:23
Re: Znikające konta
grimfang pisze:Mianowicie co jakiś czas znikają mi zdefiniowane konta pocztowe
[...]
Mam Win98 (4.10.2222a) i geoshella 4.9.0 zamiast explorera (ale przy exploderze jest to samo)
No tak, ale nie podałeś najważniejszego: wersji Mozilli
Jeśli chodzi o 1.1beta, to ma ona paskudny bug, który kasuje czasami prefs.js przy włączonym QuickLaunch. Wyłącz QL, może przestanie kasować Ci definicje kont...
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
nic nie pomaga
1 w geoshellu nie ma QL, zastępuje go plugin fleximenu który wyświetla tylko zawartość katalogu ql
2 problem ten powtarza się w wersji 1.1. alfa i beta. Nie pamiętam niestety czy były problemy z 1.0
2 problem ten powtarza się w wersji 1.1. alfa i beta. Nie pamiętam niestety czy były problemy z 1.0
- grimfang
- Z nami od: 09 czerwca 2002, 20:23
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite