Cze,
Dlaczego nie dzila scroll w mysze do przesuwania w przegladarce. Albo dziala tylko nie wiem jak ustawic?:>
Myszka Samsung (optyczna) 1 Scroll, ma jakis swoj sterownik (i wiesz nie ktore perogramy:>>)
W innych przegladarkach dziala taka funkcja (opera,nn4.x)
Z gory dzieki
aq404@skrzynka.pl
Scroll w Myszcze
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Podaj więcej informacji...
Ogólnie działa - przynajmniej u mnie
I nie trzeba nic specjalnie ustawiać...
Może coś masz nie tak. Sprawdź, czy okno Mozilli jest w tym momencie aktywne (np. kliknij w oknie przeglądarki i wtedy sprawdź scrolla).
Drobna uwaga - scroll działa dla danego elementu - np. jeśli piszesz post to przewika ramkę z treścią postu, aby przewijało się całe okno kliknij poza polem wpisywania postu. Aby przewijać coś co jest wewnątrz strony, to kliknij na ten element.
Ogólnie działa - przynajmniej u mnie
Może coś masz nie tak. Sprawdź, czy okno Mozilli jest w tym momencie aktywne (np. kliknij w oknie przeglądarki i wtedy sprawdź scrolla).
Drobna uwaga - scroll działa dla danego elementu - np. jeśli piszesz post to przewika ramkę z treścią postu, aby przewijało się całe okno kliknij poza polem wpisywania postu. Aby przewijać coś co jest wewnątrz strony, to kliknij na ten element.
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
hADeSik pisze:Podaj więcej informacji...
Ogólnie działa - przynajmniej u mnieI nie trzeba nic specjalnie ustawiać...
A jednak. Mojej myszki nie dało się zmusić do pracy z Mozillą. Mozilla ma jakiś chory sposób rysowania interfejsu -- nie poprzez GUI i API, ale sama sobie wszystko rysuje i obsługa myszki widać wymaga specjalnego kodu, który nie rozumie się z częścią myszek.
mgr inż. inż. Ja
- tristan
- Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12
odnośnie myszek A4-Tech'a
scrolowanie góra-dół działa, a jeśli drug scroll robi to samo to spróbuj przełożyć myszkę z PS2 na COMa. u mnie poskutkowało. Ściągałem najnowszejsze sterowniki z netu - do win XP - i nic to nie dawało, ale zmiana podłączenia wszystko naprawiła.
pozdrawiam
pozdrawiam
- sir_yoki
- Z nami od: 17 sierpnia 2002, 20:30
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite