Czesc wszystkim
Mam taką myśl.
Często ludzie podają linki na grupach dyskusyjnych i są one nieklikalne. Trzeba je skopiować, wstawić do paska adresu i enter.
A może inaczej: zaznaczyć tekst, prawy przycisk myszy i otwórz w nowym panelu czy coś, a jeszcze lepiej zaznzaczyć tekst odnośnika i środkowym przycisk naciskamy i otwiera się wnowym panelu. Co o tym sądzicie?
Roman Frołow
Dodanie nowej finkcji
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Dodanie nowej finkcji
Przeglądarka: -
- Roman Frołow
- Z nami od: 01 września 2002, 02:06
Re: Dodanie nowej finkcji
Roman Frołow pisze:Często ludzie podają linki na grupach dyskusyjnych i są one nieklikalne.
Znaczy żadne linki w postach nie dają się u Cię klikać? Bo u mnie Mozilla czasem przesadza z tą klikalnością
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Ależ nie
Myślę o czymś takim. Jaki kolwiek zaznacziny fragment tekstu klikamy środkowym przyciskiem. Następuje procedura: Wklejenie do paska adresu i ctrl+enter. Myślę o tym żeby jaki kolwiek tekst na pasek adresu wrzuciś i uruchomić w nowym panelu.
Czasami mam klikalne linki jakioś tak źle, ale tragicznie nie jest. Może za mało surfuję
Roman
Czasami mam klikalne linki jakioś tak źle, ale tragicznie nie jest. Może za mało surfuję
Roman
- Roman Frołow
Sorry za te błędy.
Sorry za ortografię. Jak przeczytałem to aż się zaśmiałem. To przez to martini i piwiem i lodem, czy może martini było z lodem.
Roman
Roman
- Roman Frołow
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite