wyłącanie się Mozilli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
wyłącanie się Mozilli
Przeglądarka: -
Kiedy próbuję wejść na stronę www.mtv.pl lub kilka innych to przeglądarka się wyłącz !!!!!!!! Jest to spory problem ponieważ tak samo jest jak chcę obejrzeć stronę INTRANET'ową w mojej firmie, a już chciałem przeinstalowywać wszystkim użytkownikom z IE na Mozille a tak to nie można, może ktoś zna rozwiązanie tego problemu !!!!!!!!!
- krzys
U mnie wszystko jest OK. Mozzi 1.1 PL na WinXP.
Kiedyś też miałem taki problem z niektórymi stronami i doszedłem do wniosku, że to Java. Wtedy miałem ją w wwersji 1.4. Zainstalowałem wersję 1.3.04 i już nie mam problemu. Ale ja bym się nie sugerował za bardzo moimi przypuszczeniami, bo tak mi się pomyślało tylko i nie wiem czy to była przyczyna. Dlatego chłopaki pomóżcie koledze, bo cierpi
Burcu
Kiedyś też miałem taki problem z niektórymi stronami i doszedłem do wniosku, że to Java. Wtedy miałem ją w wwersji 1.4. Zainstalowałem wersję 1.3.04 i już nie mam problemu. Ale ja bym się nie sugerował za bardzo moimi przypuszczeniami, bo tak mi się pomyślało tylko i nie wiem czy to była przyczyna. Dlatego chłopaki pomóżcie koledze, bo cierpi
Burcu
Mozilla - Rethink your priorities...
- Burcu
- Z nami od: 01 sierpnia 2002, 21:01
U mnie równiez www.mtv.pl działa bez zarzutu.
Mozilla 1.1, java Blackdown-1.4.1-beta.
Być może problem nie leży w samej Mozilli, tylko w konkretnej instalacji krzysia. Może standartowe voodoo (czysta instalacja, nowy profil) pomoże?
==
Gabriel
Mozilla 1.1, java Blackdown-1.4.1-beta.
Być może problem nie leży w samej Mozilli, tylko w konkretnej instalacji krzysia. Może standartowe voodoo (czysta instalacja, nowy profil) pomoże?
==
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite