szybko !!
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: szybko !!
Przeglądarka: -
Anonymous pisze: (mam slaby sprzet celeron 525 256 ramu win XP)
współczuje, pewnie nic ci nie chce chodzić na tym sprzęcie... biedaczek
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
Re: szybko !!
Anonymous pisze:(mam slaby sprzet celeron 525 256 ramu win XP) prosze odpowiedzcie to dla mnie wazne
No to naprawde wspolczuje problemu. Ja mam celeron 366, 64mb ram (niedawno rozbudowane do 160mb) i win98/linux_mandrake. nigdy sie nie skarzylem. tylko java wolno sie odpalala (ale to w wersjach 0.9.x mozi)
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
No cóż, ilość bajerów nie świadczy o jakości systemu, ani megaherce nie świadczą o wydajności procesora... W robocie pracuje na IBM-ie Intellistation Z Pro z 2x P Pro 200 z 224 MB Edo Ramu i HDD 9 SCSII i chodzi mi wszystko elegancko pod Win 2k. Fakt, że aplikacje chwilkę się odpalają, ale jak już jest załadowana do RAM-u to wszystko śmiga i zapomina się, że ten komputer jest A.D. 1997
. Kto z was pracuje na 5 letnim kompie?
- Anonymous
Anonymous pisze:to nie miala byc dyskusja os sprzecie
ja tylko chcialem rady a zamiast tego niektorzy sie pooburzali ze nazwalem swoj sprzet slabym
bo dla mnie jest troche slaby
chcialem rady bo nie chce uzywac softu ktory sprawialby ze nie dalo by sie normalnie pracowac na moim sprzecie
My sie niepooburzalismy, tylko w troche cyniczny sposob pokazalismy, ze problemow miec nie bedziesz. Skoro my mozemy na slabszym sprzecie, to rownie dobrze i Ty bedziesz komfortowo pracowal
- Konrad
Anonymous pisze:chodzi mi o to czy mozi wgrywa do RAMu wszystkie pluginy i inne potrebne sobie pliki przy starcie czy wgrywa je dopiero wtedy gdy sa jej potrzebne ???
Dopiero jak sa potrzebne. Widac to wyraznie przy najciezszym z plaginow jakim jest java. dysk potrafi niezle zarzęzić
- Konrad
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite