Nagłówki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nagłówki
Przeglądarka: -
Jest pewnien problem z nagłówkami w Mozilli Mail... Gdy rozwinę panel z nagłówkami, których jest więcej niż miejsca w oknie wiadomości i chcę go następnie zwinąć to on się nie zwija :) To tylko tak u mnie ?
- unforgiver
- Z nami od: 12 września 2002, 14:13
Re: Nagłówki
Przeglądarka: -
U mnie się zwija, tylko nie odświeża się treść wiadomości. Zgoda, to wygląda prawie jakby się nie zwijał.
Jeśli o to Ci chodziło, to są to znane bugi, nad którymi właśnie pracują w mozilla.org i być może w wersji 1.2 będzie to wyczyszczone...
Obejście: trzeba spowodować jakiekolwiek odświeżenie widoku: wybrać inną wiadomość i wrócić do poprzedniej; minimalizacja/maksymalizacja okna itp.
Przy okazji: ten błąd widzę na Win2k, a jeszcze nie widziałem na Linuxie. Czy ktoś z Linuxowców to widział?
Jeśli o to Ci chodziło, to są to znane bugi, nad którymi właśnie pracują w mozilla.org i być może w wersji 1.2 będzie to wyczyszczone...
Obejście: trzeba spowodować jakiekolwiek odświeżenie widoku: wybrać inną wiadomość i wrócić do poprzedniej; minimalizacja/maksymalizacja okna itp.
Przy okazji: ten błąd widzę na Win2k, a jeszcze nie widziałem na Linuxie. Czy ktoś z Linuxowców to widział?
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite