Otwieranie nowych okien
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Otwieranie nowych okien
Przeglądarka: -
Mam maly problem.. Otoz niedawno przesiadlem sie z wersji 1.0 na 1.1 - niestety, napotkalem na jeden problem.. Otoz w 1.0 istnieje mozliwosc zablokowania otwierania nowych okien Mozilli - wszystkie linki (nawet z target="_new") otwierane sa w jednym i tym samym oknie.. W Mozilli 1.1 nie moge tej funkcji odnalezc - konfiguruje ja tak samo jak 1.0, ale bez rezultatu. Czy to jedynie moj problem, czy tez ktos sie jeszcze z nim spotkal? Jesli tak, czy mozna jakos go rozwiac (procz przesiadki na 1.0 ;P), czy tez jest to po prostu bug?
- Randall
Re: Otwieranie nowych okien
Przeglądarka: -
Z tego co pamiętam faktycznie była taka opcja - "Otwieranie odnośników w nowym oknie" - można to było odznaczyć, ale teraz (1.2 PL) jej nie widzę.
Jeśli ktoś potwierdzi że faktycznie wyłączyli tą opcję z tej wersji Mozilli to możesz spróbować zainstalować sobie Multizille. Ja się uzależniłem od paru opcji Multizilli. Tam możesz sobie ustawić że _blank jest otwierane w nowym panelu a nie oknie.
Jeśli ktoś potwierdzi że faktycznie wyłączyli tą opcję z tej wersji Mozilli to możesz spróbować zainstalować sobie Multizille. Ja się uzależniłem od paru opcji Multizilli. Tam możesz sobie ustawić że _blank jest otwierane w nowym panelu a nie oknie.
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite