MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Uninstall

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Uninstall

Postautor: QLogic » 25 kwietnia 2002, 20:03

Przeglądarka: -

Moze to glupie pytanie ale nie moge nigdzie znalezc opcji odinstalowania Mozilli (0.9.9 PL) :(. Nie ma jej ani w dodaj/usun, ani w starcie, w folderze z Mozilla, ani wreszcie w folderze Mozilli. Juz nie wiem, gdzie tego szukac.

TIA
Pozdrawiam
QLogic
QLogic

Re: Uninstall

Postautor: pbartecki » 26 kwietnia 2002, 09:16

Bo jej nigdy nie było ;) Przynajmniej w Mozilli 0.9.9
Mniej więcej to samo można osiągnąć ręcznie ustawiając katalog Mozilla.org w folderze Program Files.
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: GmbH » 26 kwietnia 2002, 14:08

QLogic pisze:Moze to glupie pytanie ale nie moge nigdzie znalezc opcji odinstalowania Mozilli (0.9.9 PL) :(. Nie ma jej ani w dodaj/usun, ani w starcie, w folderze z Mozilla, ani wreszcie w folderze Mozilli. Juz nie wiem, gdzie tego szukac.

Jeśli nie ma opcji w Dodaj/Usuń to proszę uruchomić plik %Windows%\MozillaUninstall.exe, czyli przykładowo dla Win2k: C:\Win2k\MozillaUninstall.exe, jeśli nie ma tego pliku to znaczy, że deinstalator nie został zainstalowany, w takim wypadku pozostaje tylko samodzielne usunięcie katalogu z instalacją Mozilli.
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: Sith » 26 kwietnia 2002, 14:55

GmbH pisze:
QLogic pisze:Moze to glupie pytanie ale nie moge nigdzie znalezc opcji odinstalowania Mozilli (0.9.9 PL) :(. Nie ma jej ani w dodaj/usun, ani w starcie, w folderze z Mozilla, ani wreszcie w folderze Mozilli. Juz nie wiem, gdzie tego szukac.

Jeśli nie ma opcji w Dodaj/Usuń to proszę uruchomić plik %Windows%\MozillaUninstall.exe, czyli przykładowo dla Win2k: C:\Win2k\MozillaUninstall.exe, jeśli nie ma tego pliku to znaczy, że deinstalator nie został zainstalowany, w takim wypadku pozostaje tylko samodzielne usunięcie katalogu z instalacją Mozilli.

i chyba wyczyscic rejestr :) i jak chce sie ja dokladnie wyczyscic i @ll to jeszcze przynajmniej w win9x/me wyciac c:\windows\applog\mozilla.lgc i mozna przyciac :) c:\windows\dane aplikacji\mozilla chyba ze sie myle to plz poprawcie mnie ;) :p :)
Sith

Z nami od: 21 kwietnia 2002, 20:06

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite