MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Mozilla sie wiesza:(

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Mozilla sie wiesza:(

Postautor: Domel » 25 kwietnia 2002, 21:46

Przeglądarka: -

Aby uruchomić drugie (trzecie, czwarte itp) okno Mozilli zrobilem sobie skrot na pulpicie. I tu pojawia sie problem. Czasmi gdy już jedno lub kilka okiem z Mozillą jest aktywnych a ja klikam na skrót i jeszcze raz pojawia się okno Mozilli tylko że w polu do wpisywania adresow nie moge nic wpisać (pomimo że kursor muszy się zmienia). Wszystko pozostałe działa. Co się dzieje? Mam Mozillę PL RC1 1.0 ale i w Mozilli PL 0.9.9 też był ten problem.
Domel

Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10

Re: Mozilla sie wiesza:(

Postautor: GmbH » 26 kwietnia 2002, 14:10

Domel pisze:Aby uruchomić drugie (trzecie, czwarte itp) okno Mozilli zrobilem sobie skrot na pulpicie. I tu pojawia sie problem. Czasmi gdy już jedno lub kilka okiem z Mozillą jest aktywnych a ja klikam na skrót i jeszcze raz pojawia się okno Mozilli tylko że w polu do wpisywania adresow nie moge nic wpisać (pomimo że kursor muszy się zmienia). Wszystko pozostałe działa. Co się dzieje? Mam Mozillę PL RC1 1.0 ale i w Mozilli PL 0.9.9 też był ten problem.

Hmmm... Zobaczę w Bugzilli... Btw. A nie lepiej użyć zakładek CTRL+T lub skrótu CTRL+N?
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Re: Mozilla sie wiesza:(

Postautor: Domel » 28 kwietnia 2002, 12:55

GmbH pisze:Hmmm... Zobaczę w Bugzilli... Btw. A nie lepiej użyć zakładek CTRL+T lub skrótu CTRL+N?

Zaobserwowałem, że gdy zmienie w ustawieniach z pustej strony na stronę domową lub stronę ostatnio odwiedzaną problem znika. Ale coś trzeba z tym zrobić.
Domel

Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite