Mozilla sie wiesza:(
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Mozilla sie wiesza:(
Przeglądarka: -
Aby uruchomić drugie (trzecie, czwarte itp) okno Mozilli zrobilem sobie skrot na pulpicie. I tu pojawia sie problem. Czasmi gdy już jedno lub kilka okiem z Mozillą jest aktywnych a ja klikam na skrót i jeszcze raz pojawia się okno Mozilli tylko że w polu do wpisywania adresow nie moge nic wpisać (pomimo że kursor muszy się zmienia). Wszystko pozostałe działa. Co się dzieje? Mam Mozillę PL RC1 1.0 ale i w Mozilli PL 0.9.9 też był ten problem.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Re: Mozilla sie wiesza:(
Domel pisze:Aby uruchomić drugie (trzecie, czwarte itp) okno Mozilli zrobilem sobie skrot na pulpicie. I tu pojawia sie problem. Czasmi gdy już jedno lub kilka okiem z Mozillą jest aktywnych a ja klikam na skrót i jeszcze raz pojawia się okno Mozilli tylko że w polu do wpisywania adresow nie moge nic wpisać (pomimo że kursor muszy się zmienia). Wszystko pozostałe działa. Co się dzieje? Mam Mozillę PL RC1 1.0 ale i w Mozilli PL 0.9.9 też był ten problem.
Hmmm... Zobaczę w Bugzilli... Btw. A nie lepiej użyć zakładek CTRL+T lub skrótu CTRL+N?
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: Mozilla sie wiesza:(
GmbH pisze:Hmmm... Zobaczę w Bugzilli... Btw. A nie lepiej użyć zakładek CTRL+T lub skrótu CTRL+N?
Zaobserwowałem, że gdy zmienie w ustawieniach z pustej strony na stronę domową lub stronę ostatnio odwiedzaną problem znika. Ale coś trzeba z tym zrobić.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite