MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Czy tylko ja mam slaby transfer?

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Czy tylko ja mam slaby transfer?

Postautor: Konrad » 28 kwietnia 2002, 10:28

Przeglądarka: -

v!tam

sciagam sobie z Waszej strony instalke Mozilli. niestety zaczynam to juz chyba osmy raz. transfer jest rzedu 0,4kb/s i czesto sciaganie konczy sie przed osiagnieciem konca pliku (na dysku pojawia mi sie exe niepelnego romiaru, sciagam przez Mozille). Czy tylko ja mam taki problem, czy to serwer jest wolny? A moze instalka jest dostepna tez gdzie indziej, na szybszym serwerze? chodzi mi o polska wersje
Konrad

Re: Czy tylko ja mam slaby transfer?

Postautor: Lisek » 28 kwietnia 2002, 17:26

Konrad pisze:sciagam sobie z Waszej strony instalke Mozilli. niestety zaczynam to juz chyba osmy raz. transfer jest rzedu 0,4kb/s i czesto sciaganie konczy sie przed osiagnieciem konca pliku (na dysku pojawia mi sie exe niepelnego romiaru, sciagam przez Mozille). Czy tylko ja mam taki problem, czy to serwer jest wolny? A moze instalka jest dostepna tez gdzie indziej, na szybszym serwerze? chodzi mi o polska wersje

Użyj jakiegoś cywilizowanego programu do ściągania, np. Download Accelerator Plus :)
Lisek

Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19

Re: Czy tylko ja mam slaby transfer?

Postautor: Gość » 28 kwietnia 2002, 17:32

Lisek pisze:Użyj jakiegoś cywilizowanego programu do ściągania, np. Download Accelerator Plus :)

zainstalowalem sobie Get Right (dlugo to trwalo bo Mozilla znow nawalal z transferem). w nim juz poszlo szybko.
Gość

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite