v!tam
sciagam sobie z Waszej strony instalke Mozilli. niestety zaczynam to juz chyba osmy raz. transfer jest rzedu 0,4kb/s i czesto sciaganie konczy sie przed osiagnieciem konca pliku (na dysku pojawia mi sie exe niepelnego romiaru, sciagam przez Mozille). Czy tylko ja mam taki problem, czy to serwer jest wolny? A moze instalka jest dostepna tez gdzie indziej, na szybszym serwerze? chodzi mi o polska wersje
Czy tylko ja mam slaby transfer?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Czy tylko ja mam slaby transfer?
Przeglądarka: -
Konrad pisze:sciagam sobie z Waszej strony instalke Mozilli. niestety zaczynam to juz chyba osmy raz. transfer jest rzedu 0,4kb/s i czesto sciaganie konczy sie przed osiagnieciem konca pliku (na dysku pojawia mi sie exe niepelnego romiaru, sciagam przez Mozille). Czy tylko ja mam taki problem, czy to serwer jest wolny? A moze instalka jest dostepna tez gdzie indziej, na szybszym serwerze? chodzi mi o polska wersje
Użyj jakiegoś cywilizowanego programu do ściągania, np. Download Accelerator Plus
Lisek : lisek@tweak.pl : www.tweak.pl
- Lisek
- Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19
Re: Czy tylko ja mam slaby transfer?
Przeglądarka: -
Lisek pisze:Użyj jakiegoś cywilizowanego programu do ściągania, np. Download Accelerator Plus
zainstalowalem sobie Get Right (dlugo to trwalo bo Mozilla znow nawalal z transferem). w nim juz poszlo szybko.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite