...W polskiej wersji, chyba nie działa (pod Wingroza). Przynajmniej nie mam takiej opcji w Sidebar? Szkoda, bo to fajny gadzet.
SMS
Bookmarkin Search Results
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Bookmarkin Search Results
Przeglądarka: -
- sms
- Z nami od: 30 kwietnia 2002, 11:25
Re: Bookmarkin Search Results
sms pisze:...W polskiej wersji, chyba nie działa (pod Wingroza). Przynajmniej nie mam takiej opcji w Sidebar? Szkoda, bo to fajny gadzet.
SMS
Nie bardzo wiem o co ci chodzi, czy o wyniki wyszukiwania w zakładkach czy też może wyniki wyszukiwania w internecie w sidebarze?
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
GmbH pisze:sms pisze:...W polskiej wersji, chyba nie działa (pod Wingroza). Przynajmniej nie mam takiej opcji w Sidebar? Szkoda, bo to fajny gadzet.
SMS
Nie bardzo wiem o co ci chodzi, czy o wyniki wyszukiwania w zakładkach czy też może wyniki wyszukiwania w internecie w sidebarze?
Chodzi mi o to (fragment Helpa):
Bookmarking Search Results
To save your search results as bookmarks, begin from the Navigator window:
1. Perform a search from the Location Bar or from the My Sidebar Search tab.
2. After the search results are displayed in My Sidebar, click "Bookmark this Search" in the My Sidebar Search tab.
...a w szczególności o pkt. 2. W moim przypadku (Mozilla.PL 1 RC na Wingrozie) nie pojawia się w zakładce My Sidebar Search - "Bookmark this Search", czyli nie mam jak zabookmarkować (Boze, co za język -
SMS
- sms
- Z nami od: 30 kwietnia 2002, 11:25
sms pisze:Nie bardzo wiem o co ci chodzi, czy o wyniki wyszukiwania w zakładkach czy też może wyniki wyszukiwania w internecie w sidebarze?
Chodzi mi o to (fragment Helpa):
Bookmarking Search Results
To save your search results as bookmarks, begin from the Navigator window:
1. Perform a search from the Location Bar or from the My Sidebar Search tab.
2. After the search results are displayed in My Sidebar, click "Bookmark this Search" in the My Sidebar Search tab.
...a w szczególności o pkt. 2. W moim przypadku (Mozilla.PL 1 RC na Wingrozie) nie pojawia się w zakładce My Sidebar Search - "Bookmark this Search", czyli nie mam jak zabookmarkować (Boze, co za język -) wyników wyszukiwania.
SMS
Hmmm... Chyba nie działa... Odpowiednie pliki są, być może bug... Sprawdzę to...
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite