http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=118835 został poprawiony 2 dni temu: w najnowszych wersjach Mozilli można będzie ustawić grupę zakładek jako swoją stronę domową - wszystkie tak zapamiętane strony będą otwierały się razem z Mozillą... Funkcja na którą czekało kilka osób
118835
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
118835
Przeglądarka: -
Hoo,.. hoo..
http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=118835 został poprawiony 2 dni temu: w najnowszych wersjach Mozilli można będzie ustawić grupę zakładek jako swoją stronę domową - wszystkie tak zapamiętane strony będą otwierały się razem z Mozillą... Funkcja na którą czekało kilka osób
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
Re: 118835
pbartecki pisze:118835 został poprawiony 2 dni temu: w najnowszych wersjach Mozilli można będzie ustawić grupę zakładek jako swoją stronę domową...
To miło, ale dla użytkowników Multizilli to żadna nowość
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
Re: 118835
dls pisze:To miło, ale dla użytkowników Multizilli to żadna nowość
Nie wszyscy kozystaja z Multizilli a z Mozillipl prawie kazdy
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
hADeSik pisze:no cóż dls, na szczęście nie wszyscy mają Multizillę
Wiem że nie wszyscy, ale nie rozumiem dlaczego "na szczęście"?
Ja osobiście nie doświadczam jakiegoś nieszcześcia z powodu użytkowania Multizilli.
Napisz więc, cóż złego uczyniła ci ta multiPotwora?
- dls
hADeSik pisze:Nie zabawiałem się z nią i choćby z tegoż powodu nie mogę wyszczególnić żadnych doznań![]()
Ha! Tak przypuszczałem!
hADeSik pisze:Ale bardziej nawiązywałem w kierunku wierności jednej partnerce
Nieee... no nie popadajmy w jakieś monogamiczne zboczenia, MozillaPL potrafi wiele, ale razem z Multizillą stanowią niezły duecik
Nie chce mi się bawić w MultiEwangeliste, ale to chyba najciekawszy dodatek do Mozilli (no może oprócz Proctora i MozTweak
- dls
Z czego wnioskuję, że lubisz trójkąty (ewentualnie inne kąty) 
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite