MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

cos nie tak z domenami (DNS'ami ?) ?

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

Postautor: lenrock » 26 kwietnia 2003, 21:38

Przeglądarka: -

Przez te problemy z domenami teraz więcej będę siedział na Linux'sie niż na mojej w98 :-? , bo nie znalazłem pliku odpowiadającego etc\hosts :cry: . Szkoda że na głównej stronie która jeszcze się ładuje nie ma wzmianki o problemach , bo 2 dni myślałem że serwer padł czy coś , dopiero Marcoos mnie uświadomił, za co jestem mu bardzo wdzięczny.
lenrock
Moderator

Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33

Postautor: pbartecki » 26 kwietnia 2003, 22:37

Dwa dni temu nieszczesliwie odmowily posluszenstwa nasze serwery DNS, a obecne problemy zwiazane sa z proba dostosowania dzialu Pobierz do zmian na SF - w tej chwili duplikowany jest wybor serwera pobran.
Dodam, ze jak dotad proba nieudana ;) Po tym jak odswiezy sie cache okolicznych serwerow DNS wszystko powinno wrocic do normy...

Przepraszamy za problemy ;(
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: MarcineQ » 27 kwietnia 2003, 11:04

lenrock pisze:Przez te problemy z domenami teraz więcej będę siedział na Linux'sie niż na mojej w98 :-?, bo nie znalazłem pliku odpowiadającego etc\hosts :cry:

A czytałeś co napisałem??? :lol:
Interesujący Cię plik to %windir%\hosts, czyli najczęściej c:\windows\hosts. Jeżeli taki plik nie istnieje, to możesz go utworzyć na bazie przykładowego pliku hosts.sam.
A odrobina Linuksa nikomu nie zaszkodzi... ;)
MarcineQ

Z nami od: 15 września 2002, 13:52

Poprzednia

Wróć do Serwis MozillaPL.org