subskrypcja forum
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
subskrypcja forum
Przeglądarka: -
Czy istnieje możliwość subskrypcji tego forum tak aby można było czytać je przez Mozillę? Jeśli tak to jak to zrobić? 
- mkosiars
- Z nami od: 24 listopada 2002, 20:34
Hmm... otwórz to forum w Nawigatorze, a będziesz je mógł czytać przez Mozillę
. Natomiast jeśli chcesz to zrobić w Kurierze, jak grupy newsowe, to tak na logikę się nie da - ale może czarodzieje z Timu potrafią
.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
a mi brakuje powiadomienia na mail o nowych watkach....
pozdrawiam serdecznie, emdej
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
JID: emdej@jabber.org | gg: 17344
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
- emdej
- Z nami od: 03 lipca 2002, 13:40
emdej pisze:a mi brakuje powiadomienia na mail o nowych watkach....
Chyba bys tego nie chcial
A podobna opcja na forum juz jest tylko dotyczy tych watkow, w ktorych dyskutujesz (i masz zahaczona odpowiednia opcje)
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Domel pisze:Chyba bys tego nie chcial. Wiesz ile by tych maili bylo i ile by zajmowaly (nawet jesli mowimy o czystym tekscie).
nie doceniasz mnie
Domel pisze:Wchodzac na strone mozillapl.org masz po prawej stronie spis najnowszysch postow (lub w sidebarze).
po LEWEJ !!!
Domel pisze:A podobna opcja na forum juz jest tylko dotyczy tych watkow, w ktorych dyskutujesz (i masz zahaczona odpowiednia opcje)
i stale z niej korzystam i sie bardzo ciesze ze jest
i jestem zdania ze ta funkcja wysyla do mnie duzo wiecej maili niz wysylalaby funkcja <nowy watek>
bo jednak zwykle w watku jest wiecej niz 2 czy 3 posty.... a ja wiekszosc mam zaznaczone jako sledzone[/b]
pozdrawiam serdecznie, emdej
- emdej
- Z nami od: 03 lipca 2002, 13:40
• Strona 1 z 1