MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nowy "dizajn" www.mozilla.org

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

Nowy "dizajn" www.mozilla.org

Postautor: Yano » 15 lipca 2003, 18:19

Przeglądarka: -

Tak właśnie sobie wszedłem i wybałuszyłem oczęta moje zmęczone. :o
W sumie mi się nawet podoba, ale jakoś się odnaleźć tam nie potrafię. Pewnie to kwestia czasu i przyzwyczajenia ale jednak...
Yano

Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32

Postautor: KLAPEK » 15 lipca 2003, 18:29

Zupełnie nie przypomina już treściwych, acz siermiężnych stron typowych dla projektów OpenSource ;)
Teraz jakiś takiś wygląd, że no nie wiem 8)
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Postautor: Yano » 15 lipca 2003, 18:41

Hmm.. w sumie to zmienili tylko stronę główną a reszta nadal jest po staremu. Myślałem, że jak reforma to na całego a tu tylko opakowanie inne.
Ja wiem, to pewnie przejściowy okres i za kilka/naście dni wszystko będzie pod nowy layout. ;)
Yano

Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32

Postautor: Pitreck » 15 lipca 2003, 21:20

Heh? A coz to za wielkie zmiany skoro ich nie widze? Wchodze na te strone codziennie i jedyna roznica to te kilka(dziesiat) nowych linijek teksu na dole, ale zeby to odrazu rewolucja nazywac? ;)
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17

Postautor: Konrad » 15 lipca 2003, 22:04

Pitreck pisze:Heh? A coz to za wielkie zmiany skoro ich nie widze?

bulb?

1. czy ty tez mowisz o www.mozilla.org (nie www.mozillapl.org)?
2. czy uzyles ctr+shift+R na stronie
3. czy jesli nadal nei widzisz zmian, mozesz sprobowac wejsc na www.mozillafoundation.org?
pozdrawiam
Końrad Karpieszuk
www.VivaMozilla.prv.pl
Konrad

Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38

Postautor: Pitreck » 15 lipca 2003, 22:41

Konrad pisze:1. czy ty tez mowisz o www.mozilla.org (nie www.mozillapl.org)?
2. czy uzyles ctr+shift+R na stronie

1. tak, mowie o www.mozilla.org. Co ciekawe jak pisalem tamtego posta wszystko bylo po staremu...no prawie.... byla stara strona oraz text z nowej wersji pod spodem, ale bez grafiki. Teraz juz mam wszystko po nowemu.... i nawet mi sie to podoba, tylko ze troche potrwa zanim sie do tego przyzwyczaje.
2. Nie, nie uzylem. Zreszta ja do reload'a uzywam F5 :)
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Re: Nowy "dizajn" www.mozilla.org

Postautor: Gość » 15 lipca 2003, 22:52

Yano pisze:Tak właśnie sobie wszedłem i wybałuszyłem oczęta moje zmęczone. :o

takie odlot, ze az sie podniecilem :D chociaz na poprzedniej wersji bylo jakby troszke wiecej literek :)
Gość

Postautor: Konrad » 15 lipca 2003, 22:57

Pitreck pisze:
Konrad pisze:2. czy uzyles ctr+shift+R na stronie

2. Nie, nie uzylem. Zreszta ja do reload'a uzywam F5 :)

A powinienes; podany przeze mnie skrot klawiaturowy czysci cache przegladarki i pobiera calos na nowo. Nowa strona wisi w sieci od mniej wiecej godziny 17:50
pozdrawiam
Końrad Karpieszuk
www.VivaMozilla.prv.pl
Konrad

Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38

Postautor: Pitreck » 15 lipca 2003, 23:03

Konrad pisze:A powinienes; podany przeze mnie skrot klawiaturowy czysci cache przegladarki i pobiera calos na nowo.

Oh, dobrze wiedziec. Zapamietam na przyszlosc. THX!
Pitreck
Moderator

Wróć do Serwis MozillaPL.org