MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

POMOCY!!!!!

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

POMOCY!!!!!

Postautor: Taarna » 20 lipca 2003, 14:15

Przeglądarka: -

Przeimportowałam z OE do mozilli poczte mojego ojca. Jak to odwrocić, bo mnie zamorduje?? Pomóżcie!!!
Taarna

Postautor: Majki » 20 lipca 2003, 15:05

To że zaimportowałaś pocztę nie oznacza przecież że została usunięta z Outlooka, wystarczy więc że skasujesz u siebie w Mozilli to co zaimportowałaś.
Majki

Z nami od: 19 czerwca 2003, 14:04

Postautor: Nerf » 20 lipca 2003, 20:39

A jakby ci coś nie wyszło, to zainstaluj w Mozilli odpowiednią skórkę, zmień ikonę Kuriera Poczty i nazwę na Outlookową i licz na to, że ojciec się nie skapnie :). Ostatecznie możesz po prostu namówić ojca na korzystanie z Mozilli :).
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
Nerf

Z nami od: 14 stycznia 2003, 22:25

:) Ufff

Postautor: Taarna » 21 lipca 2003, 11:32

Jak zwykle panikowałam zawczasu, ale naukę wyciągnęłam: importowanie nie oznacza kasowanie :D. Prrzepraszam za zamieszakie, dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
Taarna
Taarna

Postautor: Nerf » 21 lipca 2003, 11:36

To jeszcze taka drobna uwaga do ludzi:
  1. Nie nazywajcie tematu ,,Pomocy", tylko jakoś tak, żeby po temacie można było poznać, w czym leży wasz problem.
  2. Piszcie do właściwego działu na forum
I believe that all government is evil, and that trying to improve it is largely a waste of time.
H.L. Mencken
Nerf

Z nami od: 14 stycznia 2003, 22:25

Wróć do Serwis MozillaPL.org