1. czy ja jestem "madry jak lepper" czy nie moge pobrac mozilli 1.5.alfa .
2. Pamietny przestrog i wlasnych doswiadczen usunalem wczesniejsza wersjie programu ( 1.4 ) . wszedlem za pomoca IE na strone moziilapl.org i chialem zassac za pomoca "Star dowloadera " wersjie mozi 1.5
3. po kliknieiu na link do wersji 1.5 alfa prawym klawisze i wywbraniu z menu zasysanie za pomoca "Star dowladera" odmowil dalszego pobierania tlumaczac sie ze pobral strone index.php
4. tym samym tlumaczyl sie Flas GEt
5. czy nie mozecie zamiescic na stronie zwyklego linku do kodu wykonywalnego ??? tylko robicie jakies cyrki z przeladowaniem sie strony
6. teraz pobieram za pomoca IE i jestem caly w nerwach zeby mi nie przerwalo transmisji .
pobieranie mozilli 1.5.alfa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
pobieranie mozilli 1.5.alfa
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90; Avant Browser [avantbrowser.com])
- e404e
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
to faktycznie jest problem, ale od czego mamy Konrada? ja jestem mu strasznie wdzięczny za Jego stronę ([url]vivamozilla.civ.pl[/url]) i zawsze od Niego ściągam kolejne Mozille.
Mam nadzieję, że wolno mi było podać tutaj ten adres? Konrad?
Mam nadzieję, że wolno mi było podać tutaj ten adres? Konrad?
- stas
- Moderator
- Z nami od: 20 czerwca 2003, 20:30
Re: pobieranie mozilli 1.5.alfa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5a) Gecko/20030718
Bo klikając na linka jesteś przenoszony na stronę która dopiero przekierowuje do odpowiedniego pliku. Większość dobrych menedżerów pobierania nie ma z tym żadnego problemu (np. ReGet Deluxe). Na razie nie ma mowy o zmianie tego systemu, został on wprowadzony ponieważ SF.net zmienił system obsługi plików i każde odwołanie do pliku przekierowuje na ich stronę z wyborem mirrorów (która jest w języku angielskim, co może stanowić już całkowite utrudnienie dla osób nieznających tego języka).
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
• Strona 1 z 1