Myślę, że możnaby zmniejszyć to o wiele, w końcu nie panuje tutaj jakiś wyjątkowo duży ruch.
Podział forum na działy...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Podział forum na działy...
Przeglądarka: -
Nie sądzicie że jest tego za dużo? W zasadzie jak chcę zamieścić gdzieś wątek to nie wiem gdzie, bo pasuje mi wszędzie i zarazem nigdzie
Myślę, że możnaby zmniejszyć to o wiele, w końcu nie panuje tutaj jakiś wyjątkowo duży ruch.
Lisek : lisek@tweak.pl : www.tweak.pl
- Lisek
- Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19
Zdecydowanie sie nie zgodzę.
Jeśli problem, który chcesz opisac pasuje Ci wszedzie i nigdzie to jest to sygnał, że powinienes go jeszcze raz przemyślec i lepiej sformułować. Koniecznośc zakwalifikowania problemu pomoze Ci go więc lepiej zdefinowac, a przez to ułatwi szybką i trafną odpowiedź
Mnie osobiście podział na fora bardzo pomaga, dzięki niemu mogę ograniczyć sie do czytania tylko tych tematów, którymi jestem zainteresowany i na które mogę wypowiedzieć.
==
Gabriel
Jeśli problem, który chcesz opisac pasuje Ci wszedzie i nigdzie to jest to sygnał, że powinienes go jeszcze raz przemyślec i lepiej sformułować. Koniecznośc zakwalifikowania problemu pomoze Ci go więc lepiej zdefinowac, a przez to ułatwi szybką i trafną odpowiedź
Mnie osobiście podział na fora bardzo pomaga, dzięki niemu mogę ograniczyć sie do czytania tylko tych tematów, którymi jestem zainteresowany i na które mogę wypowiedzieć.
==
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
GabrielBaines pisze:Mnie osobiście podział na fora bardzo pomaga, dzięki niemu mogę ograniczyć sie do czytania tylko tych tematów, którymi jestem zainteresowany i na które mogę wypowiedzieć.
Niestety nie zawsze wszyscy wiedzą gdzie zamieszczać swoje posty (no może prócz działów Mozilla dla Windows i Linux). Tak więc nie czytając innych działów nieraz omija się ciekawe wątki
- Lisek
pbartecki pisze:MozillaPL Twoją Mozillą -
Proszę o zgłoszenie swoich propozycjiZawsze jesteśmy skłonni się ulepszyć, ale samo: "może byśmy się skrócili" niewiele mówi
Wy, jako szefowie MozilliPL powinniscie cos wymyslec
- Lisek
Lisek pisze:Wy, jako szefowie MozilliPL powinniscie cos wymyslecChodzi mi o to, zeby nie bylo tyle for i zebym sie nie zastanawial gdzie to umiescic przez 10 minut i przez 1 minute nie pisac posta
To tak jak na Tweak.pl - nie wiem gdzie wrzucić posty związane z Mozillą - czy do działu podkręcanie czy do software
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
GmbH pisze:To tak jak na Tweak.pl - nie wiem gdzie wrzucić posty związane z Mozillą - czy do działu podkręcanie czy do software
Jeżeli Mozille można zmodyfikować sprzętowo to na H&P, hehehe
- Lisek
• Strona 1 z 1