MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Podział forum na działy...

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

Podział forum na działy...

Postautor: Lisek » 23 sierpnia 2002, 14:34

Przeglądarka: -

Nie sądzicie że jest tego za dużo? W zasadzie jak chcę zamieścić gdzieś wątek to nie wiem gdzie, bo pasuje mi wszędzie i zarazem nigdzie :)
Myślę, że możnaby zmniejszyć to o wiele, w końcu nie panuje tutaj jakiś wyjątkowo duży ruch.
Lisek

Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19

Postautor: GabrielBaines » 23 sierpnia 2002, 17:39

Zdecydowanie sie nie zgodzę.

Jeśli problem, który chcesz opisac pasuje Ci wszedzie i nigdzie to jest to sygnał, że powinienes go jeszcze raz przemyślec i lepiej sformułować. Koniecznośc zakwalifikowania problemu pomoze Ci go więc lepiej zdefinowac, a przez to ułatwi szybką i trafną odpowiedź

Mnie osobiście podział na fora bardzo pomaga, dzięki niemu mogę ograniczyć sie do czytania tylko tych tematów, którymi jestem zainteresowany i na które mogę wypowiedzieć.

==
Gabriel
GabrielBaines
Moderator

Z nami od: 05 marca 2002, 21:42

Postautor: Lisek » 23 sierpnia 2002, 17:55

GabrielBaines pisze:Mnie osobiście podział na fora bardzo pomaga, dzięki niemu mogę ograniczyć sie do czytania tylko tych tematów, którymi jestem zainteresowany i na które mogę wypowiedzieć.

Niestety nie zawsze wszyscy wiedzą gdzie zamieszczać swoje posty (no może prócz działów Mozilla dla Windows i Linux). Tak więc nie czytając innych działów nieraz omija się ciekawe wątki :(
Lisek

Postautor: pbartecki » 23 sierpnia 2002, 18:18

MozillaPL Twoją Mozillą -
Proszę o zgłoszenie swoich propozycji ;) Zawsze jesteśmy skłonni się ulepszyć, ale samo: "może byśmy się skrócili" niewiele mówi ;)
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: Lisek » 23 sierpnia 2002, 19:26

pbartecki pisze:MozillaPL Twoją Mozillą -
Proszę o zgłoszenie swoich propozycji ;) Zawsze jesteśmy skłonni się ulepszyć, ale samo: "może byśmy się skrócili" niewiele mówi ;)

Wy, jako szefowie MozilliPL powinniscie cos wymyslec :) Chodzi mi o to, zeby nie bylo tyle for i zebym sie nie zastanawial gdzie to umiescic przez 10 minut i przez 1 minute nie pisac posta :)
Lisek

Postautor: GmbH » 23 sierpnia 2002, 22:54

Lisek pisze:Wy, jako szefowie MozilliPL powinniscie cos wymyslec :) Chodzi mi o to, zeby nie bylo tyle for i zebym sie nie zastanawial gdzie to umiescic przez 10 minut i przez 1 minute nie pisac posta :)

To tak jak na Tweak.pl - nie wiem gdzie wrzucić posty związane z Mozillą - czy do działu podkręcanie czy do software :P
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Postautor: pbartecki » 23 sierpnia 2002, 23:48

Chyba do działu Przekręty ;)
Ale nie wiem czy juz jest ?

W tej wiadomości zostaly opisane zmiany dokonane w opisach poszczegolnych for. Mam nadzieje, ze jest jaśniej ;)
pbartecki

Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31

Postautor: Lisek » 26 sierpnia 2002, 00:52

GmbH pisze:To tak jak na Tweak.pl - nie wiem gdzie wrzucić posty związane z Mozillą - czy do działu podkręcanie czy do software :P

Jeżeli Mozille można zmodyfikować sprzętowo to na H&P, hehehe :-) np. jakiegoś neonka jej wrzucic :-)
Lisek

Wróć do Serwis MozillaPL.org