odinstalowanie dodatków
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
odinstalowanie dodatków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Zainstalowałem w Mozilli 1.6. PL dodatek cutemenus (istniejący w różnych wersjach i na różnych stronach). Problemem jest jednak jego odinstalowanie. I nie tylko jego...Podobna sytuacja ma miejsce także w dodatku Theme instaler. Czy wobec tego jedynym wyjściem z sytuacji jest założenie nowego profilu w Mozilli? Jest to bardzo kłopotliwe w przypadku, kiedy profil jest dość rozbudowany i szkoda go tracić...Czy jest jakaś metoda na odinstalowanie dodatków? Usunięcie ich składników z profilu powoduje niemożność uruchonienia Mozilli w ogóle...?!!
- Greg1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Oprócz usunięcia plików dodatku musisz usunąć plik chrome.rdf i katalog overlayinfo oraz usunąc odpowiednie zapisy z installed-chrome.txt.
Nie testowałem, ale tak mówią
Nie testowałem, ale tak mówią

- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
Odinstalowaywanie dodatków które nie mają takiej opcji http://mozillapl.org/pomoc/FAQ:_Rozszerzenia
- lenrock
- Moderator
- Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33
• Strona 1 z 1