Tylko nie zapomnijcie o dodatkowych wentylatorach dla serwera!
Forum "Święta Wojna"
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Forum "Święta Wojna"
Przeglądarka: -
Proponuję dodać Podforum, np. o nazwie podanej w temacie, na którym będzie można toczyć płomienne dyskusje typu "Wyższość Opery nad Mozillą". Administratorzy zaś przerzucaliby wszelkie buńczuczne wypowiedzi i zapalne tematy właśnie tam.
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Re: Forum "Święta Wojna"
Wojciech pisze:Proponuję dodać Podforum, np. o nazwie podanej w temacie, na którym będzie można toczyć płomienne dyskusje typu "Wyższość Opery nad Mozillą". Administratorzy zaś przerzucaliby wszelkie buńczuczne wypowiedzi i zapalne tematy właśnie tam.
Oj, obawiam się przegrzania serwera od dyskusji już na etapie ustalania nazwy tego podforum: "Wyższość Opery nad Mozillą" czy "Wyższość Mozilli nad Operą"
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
dls pisze:Oj, obawiam się przegrzania serwera od dyskusji już na etapie ustalania nazwy tego podforum: "Wyższość Opery nad Mozillą" czy "Wyższość Mozilli nad Operą"
Z tego, co pisał Wojciech, forum miało się nazywać "święta wojna". "Wyższość Opery nad Mozillą" to tylko topic. Szczerze mówiąc, chociaż wiem, że to był żart, jestem zdecydowanie ZA utworzeniem takiego forum. Naprawdę nie wszyscy użytkownicy Mozilli są zainteresowani takimi dyskusjami. Ja np. nie widzę powodu, żeby przestać używać Mozilli i żadne logiczne argumenty mnie nie przekonają, bo się do niej po prostu przyzwyczaiłem... Oj, zaczynam offtopicować
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olhado/256 pisze:Z tego, co pisał Wojciech, forum miało się nazywać "święta wojna". "Wyższość Opery nad Mozillą" to tylko topic.
No faktycznie
- dls
- Z nami od: 12 maja 2002, 20:12
Święta Wojna
Będziecie się śmiać, ale zgłosiłem ten pomysł z śmiertelną powagą (niestety nie ma emotikonki "powaga"). Przyszło mi to do głowy, gdy ujrzałem nowy "topic" (tak to się nazywa?), zgłoszony przez Wojciecha E - natychmiast pomyslałem sobie "o, znowu...". I słowo stało się ciałem.
Takie Podforum mogłoby służyć do toczenia zapalnych dyskusji, względnie do przenoszenia na nie "offtopicznych" konsekwencji innych, niekoniecznie operowych problemów - jak np. w sprawie Pana T.
A dopóki MozillaPL nie nabędzie wysokowydajnego chłodzenia, komputer z serwerem dla tego podforum można wystawić za okno!
Takie Podforum mogłoby służyć do toczenia zapalnych dyskusji, względnie do przenoszenia na nie "offtopicznych" konsekwencji innych, niekoniecznie operowych problemów - jak np. w sprawie Pana T.
A dopóki MozillaPL nie nabędzie wysokowydajnego chłodzenia, komputer z serwerem dla tego podforum można wystawić za okno!
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
• Strona 1 z 1