...i uważasz to za chwalebne i godne pochwały?Olhado/256 pisze:(...) W Japonii do niedawna można było na ulicach spotkać automaty sprzedające używane majtki uczennic.
Przeczytaj uważnie Koran, to pogadamy.Olhado/256 pisze:(...) W niektórych krajach arabskich popełnienie samobójstwa i zabicie przy okazji możliwie największej ilości niewinnych innowierców jest czynem pobożnym i bohaterskim.
- to samo, co w przypadku wcześniejszej wypowiedzi Gandalfa - naciągane, populistyczne argumenty.Olhado/256 pisze:Reszta
A gdzie reszta moderatorów, a także innych stałych użytkowników naszego Forum? My się kłócimy, a oni mają radochę? Nieładnie. Wszak apel Domela o wyrażenie opinii, ew. zatwierdzenie regulaminu, Was także dotyczy.
Ja wyraziłem swoją i nie widzę w tej chwili sensu dalszej dyskusji. W każdym razie, jeśli w przyszłości moderator ma być piętnowany za wyrzucenie wątku, bo nie udowodnił, że modelki nie były pełnoletnie (może jeszcze też dlatego, że nie poddał tego pod demokratyczne głosowanie na Forum?), wzgl. jeśli mają mieć miejsce podobne bzdurne i obłudne dywagacje, proszę na mnie nie liczyć.