MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Problem z wpisem na forum

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

Problem z wpisem na forum

Postautor: lucek luckowski » 26 grudnia 2004, 17:05

Przeglądarka: Opera/7.54 (Windows NT 5.1; U) [pl]

Od kilku dni nie mogę na forum zamieścić żadnej informacji. Loguję się bez problemu, piszę odpowiedź bądź nowy temat i po wybraniu przycisku wyślij pojawia się taki komunikat:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/posting.php could not be found on this server.
Apache/1.3.33 Server at www.mozillapl.org Port 80

Co się dzieje? Próbowałem z FF i IE - nigdzie nie działa, a widzę, że pojawiają się nowe wątki więc forum chyba działa poprawnie.
lucek luckowski
 

Postautor: Lucek » 26 grudnia 2004, 17:10

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0

Hmmm. Udało się koledze założyć ten wątek no i mi teraz coś w końcu zamieścić. Wcześniej bezskutecznie próbowałwem napisać coś m.in. tu http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?p=63083#63083 ale także nowego wątku założyć nie mogłem.
Lucek
 

Postautor: Olhado/256 » 26 grudnia 2004, 17:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)

Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator
 
Posty: 3878
Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Lucek » 26 grudnia 2004, 17:32

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0

Dzięki wielkie! Kompletnie mi do głowy nie przyszło szukać czegoś takiego na forum :oops:
Lucek
 


Wróć do Serwis MozillaPL.org

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: