Nowe forum do Firebirda
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nowe forum do Firebirda
Przeglądarka: -
Mam propozycje. Coraz wiecej pojawia sie postow dotyczacych Firebirda (starego Phoenixa) wiec moze warto wyodrebnic na jakis czas (bo zgodnie z roadmapa Firebird stanie sie Mozilla) wyodrebnic nowe forum, bo na dzien dzisiejszy nie wiadomo gdzie pisac postow.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Już od wersji 1.2.1 obserwuje rozwój Mozilli i uważam, mimo iż moim zdaniem pozostawienie Mozilli w tym stanie byłoby lepsze, to i tak FireBird powinien mieć swoje własne Forum.
Mam nadzieje, że na to ktoś zareaguje, nie zlicze ile razy już razy kłócono się by zmienić ankiete na stronie głównej, a do dzisiejszego dnia nie zmieniono
Pozdrawiam
Mam nadzieje, że na to ktoś zareaguje, nie zlicze ile razy już razy kłócono się by zmienić ankiete na stronie głównej, a do dzisiejszego dnia nie zmieniono
Pozdrawiam
- P.Swaczyna
- Z nami od: 19 marca 2003, 19:17
Ankieta po prostu jest już kultowym elementem MozillaPL.org i zapewne nigdy nie będzie zmieniona. To taki znak rozpoznawczy tego serwisu.
Natomiast jestem jak najbardziej za utworzeniem forum Firebirda.
Natomiast jestem jak najbardziej za utworzeniem forum Firebirda.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
pbartecki pisze:Codziennie otrzymujemy wiele listow, emaili i telefonow z prosbami o niezmienianie ankiety na mozillapl.org. To jest bardzo trudna decyzja, ale na razie decydowalismy zgodnie z oczekiwaniami wiekszosci...
zatrudnili cie w TPSA ?
pozdrawiam serdecznie, emdej
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
JID: emdej@jabber.org | gg: 17344
Czasami dochodzę do wniosku, że ludzie są ogólnie głupi. Dziwnym trafem przytrafia mi się to gdy myślę o dwóch tematach, polityce i przeglądarkach :/ (by qviri)
- emdej
- Z nami od: 03 lipca 2002, 13:40
w pierwszej chwili pomyslalem: swietna mysl, nalezy tak zrobic
w drugiej chwili pomyslalem: skoro FBB ma zastapic nawigatora to po co tworzyc nowe forum, skoro juz jest nawigatorowe
a teraz mysle: juz sam nie wiem, moze jednak stary nawigator nie umrze calkowicie, a jezeli umrze to nie nalezy chyba likwidowac fora jemu poswieconego, gdyz tak czy inaczej jest ono skarbnica wiedzy
, zatem jak juz napisalem - sam nie wiem co z tym fantem zrobic....
mysle ze najlepszym rozwiazaniem na dzien dzisiejszy byloby dopisanie do opisu forum nawigatora ze sluzy tez do rozmow na temat FBB i poczekac, jezeli sytuacja sie zmieni to wtedy najwyzej wyprodukowac nowe forum
w drugiej chwili pomyslalem: skoro FBB ma zastapic nawigatora to po co tworzyc nowe forum, skoro juz jest nawigatorowe
a teraz mysle: juz sam nie wiem, moze jednak stary nawigator nie umrze calkowicie, a jezeli umrze to nie nalezy chyba likwidowac fora jemu poswieconego, gdyz tak czy inaczej jest ono skarbnica wiedzy
mysle ze najlepszym rozwiazaniem na dzien dzisiejszy byloby dopisanie do opisu forum nawigatora ze sluzy tez do rozmow na temat FBB i poczekac, jezeli sytuacja sie zmieni to wtedy najwyzej wyprodukowac nowe forum
- emdej
Wprost przeciwnie. Dopóki Firebird nie jest oficjalną Mozillą, to niech będzie osobne forum. Dopiero kiedy zastąpi SeaMonkey, będzie sens połączyć forum Firebirda i Navigatora. 
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
marcoos pisze:Wprost przeciwnie. Dopóki Firebird nie jest oficjalną Mozillą, to niech będzie osobne forum. Dopiero kiedy zastąpi SeaMonkey, będzie sens połączyć forum Firebirda i Navigatora.
tylko pytanie czy tak sie da polaczyc fora...., bo ja nie wiem....
- emdej
- blachu
- Z nami od: 03 lutego 2003, 12:50
• Strona 1 z 1