Wysyłanie info o nowych wersjach
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wysyłanie info o nowych wersjach
Przeglądarka: -
Moim zdaniem dużo osób chciało by dostawać na e-mail informacje o najnowszych wersjach
- Patryk
Fajny pomysł
Jak się tym nie zajmie mozillapl.org, ja spróbuje zrobic cos takiego na mojej stronie. Ale nie obiecuję 
- Konrad
- Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38
Ja tam nie wiem, ale IMO kazdy szanujacy sie Magilla User powienien miec w kodeksie honorowym sprawdzanie zakladki MozillaPL na sidebarze a skoro tak to po co e-mail? 
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Oj to ja nie jestem szanującym się użytkownikiem MozPL, bo Sidebara nie otwierałem chyba od wersji 1.0
Za to codziennie na stronkę wchodzę...
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olhado/256 pisze:Oj to ja nie jestem szanującym się użytkownikiem MozPL, bo Sidebara nie otwierałem chyba od wersji 1.0![]()
No widzisz, a otwieranie sidebara daje szybkie infoo nowej MozillPL na przyklad, a nie wymaga spamowania skrzynek. Pozatym ja np jako startowa mam www.mozilla.org, gdzie info o nowej Magilli pojawia sie zawsze w lewym gornym rogu a kilka dni pozniej zawsze jest juz MozillaPL.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1