MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wysyłanie info o nowych wersjach

Forum związane z serwisem Zespołu MozillaPL. Propozycje dotyczące organizacji prezentowanych danych, udostępnianych artykułów, podejmowanych tematów

Moderator: Pomocy?!

Wysyłanie info o nowych wersjach

Postautor: Patryk » 27 maja 2003, 12:24

Przeglądarka: -

Moim zdaniem dużo osób chciało by dostawać na e-mail informacje o najnowszych wersjach
Patryk

Postautor: Konrad » 27 maja 2003, 12:47

Fajny pomysł :) Jak się tym nie zajmie mozillapl.org, ja spróbuje zrobic cos takiego na mojej stronie. Ale nie obiecuję :)
pozdrawiam
Końrad Karpieszuk
www.VivaMozilla.prv.pl
Konrad

Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38

Postautor: wariat » 05 czerwca 2003, 23:46

Ja tam nie wiem, ale IMO kazdy szanujacy sie Magilla User powienien miec w kodeksie honorowym sprawdzanie zakladki MozillaPL na sidebarze a skoro tak to po co e-mail? ;-)
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Postautor: Olhado/256 » 06 czerwca 2003, 12:19

Oj to ja nie jestem szanującym się użytkownikiem MozPL, bo Sidebara nie otwierałem chyba od wersji 1.0 :P

Za to codziennie na stronkę wchodzę...
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: wariat » 06 czerwca 2003, 13:02

Olhado/256 pisze:Oj to ja nie jestem szanującym się użytkownikiem MozPL, bo Sidebara nie otwierałem chyba od wersji 1.0 :P

Za to codziennie na stronkę wchodzę...

No widzisz, a otwieranie sidebara daje szybkie infoo nowej MozillPL na przyklad, a nie wymaga spamowania skrzynek. Pozatym ja np jako startowa mam www.mozilla.org, gdzie info o nowej Magilli pojawia sie zawsze w lewym gornym rogu a kilka dni pozniej zawsze jest juz MozillaPL.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Wróć do Serwis MozillaPL.org