Czy ktos wie dlaczego JavaScript nie dziala pod IE (dziala za to dobrze pod FF)?. Jak to uruchomic dla IE? Niestety IE potrzebuje do obslugi konta.
Javascript - Prosba o pomoc
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Javascript - Prosba o pomoc
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050226 Firefox/1.0.1
Mam na jednym kompie FF i IE
Czy ktos wie dlaczego JavaScript nie dziala pod IE (dziala za to dobrze pod FF)?. Jak to uruchomic dla IE? Niestety IE potrzebuje do obslugi konta.
- felix
- Z nami od: 23 marca 2005, 22:27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; FreeBSD i386; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050314 Firefox/1.0.1
Javascript jest wykonywana przez przeglądarkę - to jej sprawa czy JS działa czy nie, nie "komputera". Prawdopodbnie w IE masz wyłączoną obsługę JS, szukaj w ustawieniach.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- carlos
- Z nami od: 24 listopada 2004, 04:29
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050226 Firefox/1.0.1
jesli sposob poradzony przez carlos nie poskutkuje, to ja bym mimo wsio prosil o jakis kod tej stronki lub namiary na nia ---> wtedy mozna cos wiecej poradzic. Mialem kiedys podobny problem... tyle ze IE wyrzucal mi mase zekomych bledow na stronie --- jak sie okazalo problem tkwil wlasnie w sformulowaniu instrukcji wstawiajacej ow skrypt do strony.... 
- Amato
- Z nami od: 03 grudnia 2004, 11:12
Problem mam odwrotny
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050321 Firefox/1.0.2
Nie obsługiwane JS na MF - pod IE oczywiście działa ale..
Tworzymy panele CMS i ich edycja jest często zalezna od JS. Kłopot na FIREXOX polega na tym że standartowe pluginy do obsługi JAVA nie działają.
Ktoś zna problem CMS pod MOZILLA?
Ktoś wie gdzie szukać pluginów?
Dzieki za podpowiedź
Tworzymy panele CMS i ich edycja jest często zalezna od JS. Kłopot na FIREXOX polega na tym że standartowe pluginy do obsługi JAVA nie działają.
Ktoś zna problem CMS pod MOZILLA?
Ktoś wie gdzie szukać pluginów?
Dzieki za podpowiedź
- Espadon
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050418 Firefox/1.0.3 (MOOX M2)
do jakiego konta potrzebujesz IE? Bankowego?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Programowanie z użyciem technologii Mozilli