[Flash] Programowanie w Action Script
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
[Flash] Programowanie w Action Script
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7
Czy wie ktoś może, gdzie poznam hasła przydatne do programowania Flasha w Action Script?
- Mateusz SSJ8
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.6) Gecko/20070919 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.6
Znów Ci się dostanie, bo nie pracujesz samodzielnie tylko każdorazowo liczysz na gotowe rozwiązania od innych forumowiczy.
Zacznij od Google!
Zacznij od Google!
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
- Grzegorz
- Moderator
- Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33
Strony WWW o programowaniu w Action Script
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.7) Gecko/20070914 Firefox/2.0.0.7
Zapytałem o strony internetowe, na których poznam hasła przydatne do programowania w Action Script. No wiesz. Tło w HTML już złapałem, za co wam dziękuję. Jeśli poznam wszystkie słowa przydatne do programowania Flasha w Action Script, będę mógł użyć Flasha na mojej stronie internetowej.
I skoro już przy tym jesteśmy, to znasz adres?
PS. Google czasem mnie zawodzą, ale i tak spróbuję jeszcze raz znaleźć. W międzyczasie czekam tu na adres.
I skoro już przy tym jesteśmy, to znasz adres?
PS. Google czasem mnie zawodzą, ale i tak spróbuję jeszcze raz znaleźć. W międzyczasie czekam tu na adres.
- Mateusz SSJ8
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.6) Gecko/20071008 Ubuntu/7.10 (gutsy) Firefox/2.0.0.6
1. Grzegorz miał rację - dostanie ci się znowu...
2. Twój temat nie ma absolutnie nic wspólnego z "Programowaniem z użyciem technologii Mozilli"
3. GOOGLE!!!! Dziwnym trafem mi się udało znaleźć kilka ciekawych rzeczy pod hasłami "kurs action script" czy "action script tutorial". Także to nie google zawodzą, tylko szukający. Na pewno przyda się znajomość angielskiego, ale jest dużo kursów po polsku. Ba! W wikipedii - czyli miejscu od którego w ogóle powinieneś zacząć są odnośniki do tutoriali, kursów...
4. Mateuszu. Zacznij korzystać z googli. W sieci jest pełno forów, w tym po polsku (jeśli znajomość języka jest przeszkodą), które zajmują się tylko i wyłącznie Action Scriptem. Na naszym forum, jak już zapewne zauważyłeś trzymamy się ostro pewnych wytycznych i czy ci się to podoba czy nie, tego typu posty będą zamykane i będą lądowały w dev/null jako niezwiązane z tematyką forum, bądź też naruszające zasady panujące na forach dotyczących technologii (czyli podstawową - wpierw poszukaj, potem znajdź konkretny problem i dopiero pytaj). Pytanie o tak ogólne sprawy jak "gdzie znajdę hasła przydatne do A.S...." nie spełniają tej podstawowej zasady i jako takie będą zamykane bez zbędnej dyskusji (zostałeś o tym poinformowany około 20x)
2+3+4 = zamykam
2. Twój temat nie ma absolutnie nic wspólnego z "Programowaniem z użyciem technologii Mozilli"
3. GOOGLE!!!! Dziwnym trafem mi się udało znaleźć kilka ciekawych rzeczy pod hasłami "kurs action script" czy "action script tutorial". Także to nie google zawodzą, tylko szukający. Na pewno przyda się znajomość angielskiego, ale jest dużo kursów po polsku. Ba! W wikipedii - czyli miejscu od którego w ogóle powinieneś zacząć są odnośniki do tutoriali, kursów...
4. Mateuszu. Zacznij korzystać z googli. W sieci jest pełno forów, w tym po polsku (jeśli znajomość języka jest przeszkodą), które zajmują się tylko i wyłącznie Action Scriptem. Na naszym forum, jak już zapewne zauważyłeś trzymamy się ostro pewnych wytycznych i czy ci się to podoba czy nie, tego typu posty będą zamykane i będą lądowały w dev/null jako niezwiązane z tematyką forum, bądź też naruszające zasady panujące na forach dotyczących technologii (czyli podstawową - wpierw poszukaj, potem znajdź konkretny problem i dopiero pytaj). Pytanie o tak ogólne sprawy jak "gdzie znajdę hasła przydatne do A.S...." nie spełniają tej podstawowej zasady i jako takie będą zamykane bez zbędnej dyskusji (zostałeś o tym poinformowany około 20x)
2+3+4 = zamykam
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Programowanie z użyciem technologii Mozilli