" ZAPISZ I ZAKOŃCZ"
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
" ZAPISZ I ZAKOŃCZ"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729)
witam. przez przypadek nacisnąłem "zapisz i zakończ" oraz zaznaczyłem " nie pytaj więcej" i teraz jak włączam MOZILLE wyskakuje mi strona przez zamknięciem a nie startowa.
jak mogę to anulować ??
jak mogę to anulować ??
- Gość
Odp: " ZAPISZ I ZAKOŃCZ"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6
Dzięki choć nie pytałem.
Ktoś pyta, dostaje odpowiedź, prawdop. przeczyta i nie czuje się podziękować.
Ktoś pyta, dostaje odpowiedź, prawdop. przeczyta i nie czuje się podziękować.
- hgj
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
W ogóle nie ma tego przycisku, jest tylko Zamknij karty
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:7.0) Gecko/20100101 Firefox/7.0
Tutaj jest dokładnie opisany ten problem.
1. W pasku adresu wpisz about:config i naciśnij klawisz Enter.
Zostanie wyświetlona strona z ostrzeżeniem Grozi utratą gwarancji!. By wyświetlić tę stronę, naciśnij przycisk Zachowam ostrożność, obiecuję!.
2. Za pomocą paska filtru znajdź parametry browser.warnOnQuit i browser.showQuitWarning. Oba powinny mieć wartość true. Jeśli widzisz wartość false, należy ją zmienić:
3. Kliknij prawym przyciskiem myszy dany parametr i z menu kontekstowego wybierz Przełącz.
1. W pasku adresu wpisz about:config i naciśnij klawisz Enter.
Zostanie wyświetlona strona z ostrzeżeniem Grozi utratą gwarancji!. By wyświetlić tę stronę, naciśnij przycisk Zachowam ostrożność, obiecuję!.
2. Za pomocą paska filtru znajdź parametry browser.warnOnQuit i browser.showQuitWarning. Oba powinny mieć wartość true. Jeśli widzisz wartość false, należy ją zmienić:
3. Kliknij prawym przyciskiem myszy dany parametr i z menu kontekstowego wybierz Przełącz.
- Gość
• Strona 1 z 1