Kilka pytań.
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kilka pytań.
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Avant Browser; Avant Browser)
Witam,
przeniosłam się na Firefoxa z Avant Browsera i mam kilka pytań odnośnie tej przeglądarki.
1. Chciałabym aby po zamknięciu Firefox zwijał się do zasobnika systemowego, jak to zrobić?
2. Interesuje mnie też aby otwierane przezemnie zakładki otwierały się w nowym oknie tj. karcie.
3. Chciałabym aby pasek z kartami był na dole nie na górze. Czy jest możliwość jego przemieszczenia?
To nrazie na tyle proszę wszystkich chętnych o pomoc.
przeniosłam się na Firefoxa z Avant Browsera i mam kilka pytań odnośnie tej przeglądarki.
1. Chciałabym aby po zamknięciu Firefox zwijał się do zasobnika systemowego, jak to zrobić?
2. Interesuje mnie też aby otwierane przezemnie zakładki otwierały się w nowym oknie tj. karcie.
3. Chciałabym aby pasek z kartami był na dole nie na górze. Czy jest możliwość jego przemieszczenia?
To nrazie na tyle proszę wszystkich chętnych o pomoc.
- Ewelina777
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060228 SUSE/1.5.0.1-10.1 Firefox/1.5.0.1
1. Rozszerzenie Minimize To Tray z Polskiej Bazy Rozszerzeń
http://www.mozillapl.org/baza_rozszerzen/
2, 3. Rozszerzenie Adblock Plus (przejrzyj jego opcje i ustaw takie, jakie będą Ci odpowiadać). Też z Polskiej Bazy Rozszerzeń.
http://www.mozillapl.org/baza_rozszerzen/
2, 3. Rozszerzenie Adblock Plus (przejrzyj jego opcje i ustaw takie, jakie będą Ci odpowiadać). Też z Polskiej Bazy Rozszerzeń.
- errenay
- Z nami od: 11 grudnia 2004, 07:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20060427 BonEcho/2.0a1
errenay pisze:2, 3. Rozszerzenie Adblock Plus (przejrzyj jego opcje i ustaw takie, jakie będą Ci odpowiadać). Też z Polskiej Bazy Rozszerzeń.
Hmm, chyba miałeś zaćmienie, bo nie o to było pytanie.
3. Rozszerzenie Tab Mix Plus ma taką opcję.
- Ancestor
- Moderator
- Z nami od: 11 czerwca 2005, 20:25
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Ok, dzięki za info, a teraz trochę inne pytanie:
Przeleciałam
całą tę bazę wtyczek i nie mogę znaleźć pluginu podobnego do tego z Avant'a, tj. łączenie się przez proxy. W tamtej nakładce na IE mogłam dodać wiele IP proxy i bez problemu i szybciutko przełączać się na inne proxy. Teraz bardzo chciałabym aby taka wtyczka była w moim FireFox'ie.
Chętnych proszę o info.
Pozdrawiam całą polską scenę FireFox.
Przeleciałam
Chętnych proszę o info.
- Ewelina777
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2
Ewelina777 pisze:Ok, dzięki za info, a teraz trochę inne pytanie:
Przeleciałamcałą tę bazę wtyczek i nie mogę znaleźć pluginu podobnego do tego z Avant'a, tj. łączenie się przez proxy. W tamtej nakładce na IE mogłam dodać wiele IP proxy i bez problemu i szybciutko przełączać się na inne proxy. Teraz bardzo chciałabym aby taka wtyczka była w moim FireFox'ie.
Chętnych proszę o info.
switchproxy?
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.0.1) Gecko/20060228 SUSE/1.5.0.1-10.1 Firefox/1.5.0.1
Ancestor pisze:errenay pisze:2, 3. Rozszerzenie Adblock Plus (przejrzyj jego opcje i ustaw takie, jakie będą Ci odpowiadać). Też z Polskiej Bazy Rozszerzeń.
Hmm, chyba miałeś zaćmienie, bo nie o to było pytanie.
3. Rozszerzenie Tab Mix Plus ma taką opcję.
Tak, to było zaćmienie, bo chodziło mi oczywiście o TabMix Plus - ten plus mnie zmylił
- errenay
- Z nami od: 11 grudnia 2004, 07:30
• Strona 1 z 1