FB 0.6.1 i tekst
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
FB 0.6.1 i tekst
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)
Zainstalowałem fb 0.6.1 na 0.6 i mimo tego nie działą mi tekst w fb (windaXp), tzn w pasek adresu, wyszukiwarki, pole tekstowe, itp jak coś wpisze to przeglądarka tego nie widzi i ie da się wycinać, itp ale edytować z klawiatury się daa, w pasku adresu nie działa enter albo nawet idź bo nie widzi tego co wpisze. Forum mozillapl zwraca mi komunikat że nie wpisano tekstu. WRACAM DO IE, albo MOZILLA 1.4 a przecież ten firebirg był taki wspaniały. (zobacze jeszcze jak jest w 0.6)
- Marcin (artsman)
Re: FB 0.6.1 i tekst
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Marcin (artsman) pisze:Zainstalowałem fb 0.6.1 na 0.6
Setki razy bylo o tum zeby NIE nainstalowywac na siebie nowych wersji.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Wydaje mi się że Marcin źle zrozumiał ten wątek http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?p=19923#19923
mowa w nim była że nowy profil tworzony przez FirebirdaPL 0.6.1 jest niepełny i rada była aby na systemie gdzie żaden firebird instalowany jeszcze nie był najpierw zainstalować firebirda 0.6 i zostanie utworzony nowy profil , poten albo ładnie odinstallować tego firebirda albo mniej zgrabnie skasować wszystkie pliki z katalogu Firebirda (w Program files) i dopiero zainstalować Firebirda 0.6.1 .
Profil są to ustawinia osobiste zapisane pod winXP w documents and settings> nazwa użytkownika>phoenix i wszystkie pliki w środku to są pliki z ustawiniami albo cachem .
Czyli Marcin po prostu odinstaluj tego firebirda i zainsatluj go jeszcze raz , upewnij się nawet czy po deinstalacji nie zostaną jakieś pliki w program files>Mozilla.org>MozillaFirebird (bo to jest dokładny adres do katalogu Firebirda)
mowa w nim była że nowy profil tworzony przez FirebirdaPL 0.6.1 jest niepełny i rada była aby na systemie gdzie żaden firebird instalowany jeszcze nie był najpierw zainstalować firebirda 0.6 i zostanie utworzony nowy profil , poten albo ładnie odinstallować tego firebirda albo mniej zgrabnie skasować wszystkie pliki z katalogu Firebirda (w Program files) i dopiero zainstalować Firebirda 0.6.1 .
Profil są to ustawinia osobiste zapisane pod winXP w documents and settings> nazwa użytkownika>phoenix i wszystkie pliki w środku to są pliki z ustawiniami albo cachem .
Czyli Marcin po prostu odinstaluj tego firebirda i zainsatluj go jeszcze raz , upewnij się nawet czy po deinstalacji nie zostaną jakieś pliki w program files>Mozilla.org>MozillaFirebird (bo to jest dokładny adres do katalogu Firebirda)
- lenrock
- Moderator
- Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.4b) Gecko/20030516 Mozilla Firebird/0.6
no tak, teraz już wiem.
Dziękuje bardzo jeszcze raz i ciesze się że przynajmniej jest to forum i chętni do pomocy. Mnie mozilla urzekła swoimi panelami i po kilku miesiącach pracy z tą przeglądarką musze przyznać że wyprzedza IE o kilka lat wprzod.
Dziękuje bardzo jeszcze raz i ciesze się że przynajmniej jest to forum i chętni do pomocy. Mnie mozilla urzekła swoimi panelami i po kilku miesiącach pracy z tą przeglądarką musze przyznać że wyprzedza IE o kilka lat wprzod.
- artsman
• Strona 1 z 1