Czy nadejdą lepsze czasy
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Czy nadejdą lepsze czasy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5a) Gecko/20030728 Mozilla Firebird/0.6.1
Czy będą czasy że pod linuxem która kolwiek mozilla, sama doda się do menu systemowego i czy plug-in, flash i java, zostaną zintegrowane bym nie musiał za każdym razem kąbinować i dowiązywać plików????
- Gregor
oczywiście że nie!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
To musieliby zrobić linuksowi guru. A ci brzydzą się gryzoniami tak bardzo że komuś kto używał myszy ręki nie podadzą... Uważają że do przeglądania sieci najlepszy ze wszystkiego jest Lynx i Mozilla powinna dążyć do tego ideału. Jeśli jednak ktoś koniecznie chce używać takiej przeglądarki w II gatunku jak Mozilla to trudno - jego pech. Oni jednak do tego ręki nie przyłożą. Żadnego wpisu w menu też nie zrobią, bo przecież dużo lepsze i prostsze jest odpalanie z konsoli!
- Artwi
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030701
debian sid:
jeszcze nie wiem jak z javą...
- Kod: Zaznacz cały
apt-get install mozilla-browser mozilla-locale-pl mozilla-mozgest mozilla-tabextensions flashplugin-nonfree mozilla-plugin-vlc
jeszcze nie wiem jak z javą...
- joi
- Z nami od: 22 marca 2003, 22:45
wszystko pięknie i ładnie.....
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624
Wszystko pieknie i ładnie ale nie samym Lynxem człowiek żyje. Przecież IE ma zaimplementowaną obsługę Javy to czemu Developerzy mozilli tego nie zrobią ;(, a taka fajna ta mozilla a straszy ludzi po noca nieprzespanych narazie mam obsługę Javy ale nie wiem na jak długo. Od wczoraj działa ale Flash nie działa ;(.
- Gregor
Re: wszystko pięknie i ładnie.....
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030529
Gregor pisze:Wszystko pieknie i ładnie ale nie samym Lynxem człowiek żyje. Przecież IE ma zaimplementowaną obsługę Javy to czemu Developerzy mozilli tego nie zrobią ;(, a taka fajna ta mozilla a straszy ludzi po noca nieprzespanych narazie mam obsługę Javy ale nie wiem na jak długo. Od wczoraj działa ale Flash nie działa ;(.
I java i flash jest walokany na tym forum od wiekow...
Ludzie prosze - używajcie najpierw tego przycisku na górze z nazwą "szukaj".
Licencja javy zabrania jej redystrybuowania. Do ie dodawana jest java w wersji nie rozwijanej od 1998 roku (wersja 1.1) - czyli archaiczna. Jeśli chcesz mniec wspolczesna jave to musisz i tak sciagnac ja od suna. I odnosze wrazenie, ze micro$oft rozprowadza ja wylacznie po to by nie instalowano javy sunowskiej. By bylo ciekawiej - jesli tworzysz oprogramowanie to musi dzialac z ta archaiczna java
- mm
- Z nami od: 23 października 2002, 19:23
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030807 Mozilla Firebird/0.6.1+
Gregor pisze:Przecież IE ma zaimplementowaną obsługę Javy to czemu Developerzy mozilli tego nie zrobią ;(,
Yyy..
- Yano
- Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32
• Strona 1 z 1